Primera derrota a casa per al sènior del Dénia Bàsquet davant Alfàs del Pi (78-85)

30 d'octubre de 2012 - 14: 30

Va arribar la primera derrota de la temporada a casa del Dénia Basquet davant d'un Parc Natural Serra Gelada de L'Alfàs de Pi, (78-85). L'equip de la Marina Baixa va demostrar ser un equip amb la capacitat suficient per estar a la part alta de la classificació aquest curs.

Els de L`Alfás que han militat a la Lliga EBA fins a la passada campanya compten amb un equip format per gent de la casa i el reforç de dos jugadors determinants per a aquest nivell com són el base Fran Cano (Lucentum, Gijón ...) i el bielorús de 2.05 metres Iván Zhauniarovich (Múrcia, Hellín, Gandia ...), tots dos amb àmplia experiència en categories superiors del nostre bàsquet.

El partit es va moure sempre dins d'una tònica de gran igualtat. La primera part va tindre un marcat to ofensiu en què els intercanvis de cistelles es van succeir sense que cap dels equips aconseguís dominar al contrari (38-41).

L`Alfás va estirar el marcador en l'arrencada del tercer quart aconseguint una diferència de 7 punts (47-54). Una distància que malgrat els intents dels locals per rebaixar-pujant un punt la seua defensa, es va mantindre fins al final del període (53-60).

La reacció deniera va arribar en els cinc primers minuts de l'últim període quan un parcial de 16-5 va servir per donar la volta al marcador (69-65).

A l'últim minut es va arribar, però amb avantatge visitant (74-77) que va recórrer a la força interior d'un imparable Zhauniarovich (29 punts) per decantar el resultat.

El rosari de faltes personals per intentar remuntar el resultat només va servir en aquesta ocasió per fer més gran les diferències a favor d'un Parc Natural Serra Gelada que va ser millor que el rival. Al final del xoc 78 a 85 un resultat just.

Significar que la trobada va comptar amb un excel·lent arbitratge a càrrec de García i el ACB Fernando Calatrava.

Chus Ballesteros, il·lustre veterà del Dénia Bàsquet.