Primer partit i primera victòria del Sènior Masculí Nacional del Dénia Bàsquet

18 d'octubre de 2022 - 09: 51

L'equip Senior Masculí Nacional va començar la que serà la seua tercera temporada consecutiva a 1a Divisió amb una treballada victòria a Joan Fuster davant CD Onil (74-58). L'equip va eixir llançat i va aconseguir un parcial de 9-0 als primers compassos del matx. Després de temps mort visitant, el joc es va equilibrar, obligant els dos equips a esprémer tots els seus recursos per evitar veure's superats sobre la pista.

Dénia Bàsquet manava al descans per tres punts de diferència (36-33) i el partit es presentava molt obert atesa la igualtat de forces mostrada pels dos contendents.

La millora en defensa dels de Bernardo Sanz i Pascual Miralles a partir del tercer període va servir perquè l'equip aconseguís la millor versió. L'atac també va posar més pausa i les diferències es van estabilitzar des d'aquell moment al voltant dels deu punts favorables als nostres interessos.

A l'últim quart els visitants van fer fora la resta per tornar al partit, però la maduresa que van aconseguint els nostres joves jugadors va permetre evitar qualsevol problema, augmentant fins i tot les distàncies fins que l'enfrontament va arribar al final.

Bona arrencada per a l'equip, que la setmana que ve haurà d'afrontar un dels desplaçaments més durs del curs visitant un reforçat Nou Basquet Alcoi, club que aspira a estar a la part alta de la classificació la temporada del seu retorn a la categoria .