Per fi van arribar els gols per al Dénia Futsal davant el Albatera (6-2)

15 de gener de 2013 - 00: 00

El Dénia Futsal es va retrobar amb el gol i va derrotar al Albatera per 6 a 3, en un xoc disputat al pavelló de Dénia, pertanyent a la Tercera Divisió. No va ser un partit senzill, el rival va arribar com a sisè classificat, tot i el domini absolut dels locals, el marcador al descans va ser de 0-0 després d'una bona actuació del porter visitant i pel desencert de cara a gol per part dels deniers.

A la represa, el Dénia va eixir adormit i en tot just quaranta segons es van avançar els d'Albatera. L'alegria els va durar poc ja que, un minut després, els deniers van empatar gràcies a un gol en pròpia porta dels visitants.

Els de Nata van seguir amb el seu domini i, a falta de dotze minuts, Tarín va aconseguir el segon. A partir d'aquí, els àrbitres es van convertir en els protagonistes del partit. Primer amb una expulsió justa del porter visitant per mans fora de l'àrea, el que va obligar els d'Albatera a jugar amb un menys ia posar un jugador com a porter ja que no tenien porter suplent.

Amb inferioritat, i després d'un moment del partit, l'àrbitre va amonestar un jugador deniera ia un del Albatera que no era el que havia provocat l'incident. En ser la segona groga per aquest jugador, l'equip visitant es va quedar amb dos jugadors en pista. Els deniers ho van aprofitar i van aconseguir el 3-1 obra de Blai.

Els visitants van recuperar a un jugador i van encaixar el quart obra d'Edu. El Racing Dinamita d'Albatera va decidir arriscar i jugar de cinc i, a falta de quatre minuts, Andoni des de la seua àrea aconseguia el 5-1.

Amb el partit ja sentenciat encara hi va haver temps perquè Blai fes el sisè. A falta de pocs segons, els visitants van ficar el definitiu 6-2.

Pel CDDénia FS Rte Mena van jugar i van marcar: Andoni (1), Tarin (1) Blai (2) Edu (1), Gonzalez, David, Ruben, Jaen, Juanjo, Dario, Dani Mut.

Aquest cap de setmana els deniers viatgessin a Mutxamel per disputar la tretzena jornada de lliga davant el CF Convex Mutxamel