Podis per a Carlos Gimeno, Mayca Sala i Dani Cano en els Provincials Absoluts d'atletisme

24 de juny de 2017 - 00: 40

Diversos dels atletes pertanyents al Club Atletisme Baleària Dianium van aconseguir pujar al podi en els Campionats Provincials Absoluts de atletisme en pista a l'aire lliure, celebrats a Alacant.

Una de les grates sorpreses d'aquesta cita provincial va arribar amb Carlos Gimeno, que malgrat debutar en la distància dels 3.000 metres va aconseguir una més que merescuda medalla d'or. La seua marca en la línia d'arribada va ser de 14: 19.67, que li va valer per aconseguir el títol de campió provincial.

La veterana, Mayca Sala, Va tornar a demostrar el seu gran nivell a l'hora de competir. Sala va participar en la seua prova favorita dels 1.500 metres on va aconseguir ser subcampiona provincial en creuar la meta en segona posició amb una marca de, 5: 42.91. Mayca Sala va ser batuda per l'atleta, Cristina Macía, que va realitzar un temps de 5: 04.83.

Dani Cano va ser un altre dels que va pujar al podi, en acabar tercer en la prova dels 400 metres llisos. Cano va córrer molt bé i va estar a prop del primer lloc. El seu temps en concloure la carrera va ser de, 51.67.

Els atletes, Óscar Fornés i David de Sants es van quedar sense podi però van complir molt bé en les carreres dels 1.500 i 400, respectivament. Mentre que Miquel Piera, va disputar la cursa dels 800 metres on va acabar tercer en la seua sèrie amb un temps de, 2: 05.58.