Podi per Youssef Ahatach de l'Dénia Corre a la 'XXVII Cursa a Peu a Raval'

11 de desembre de 2019 - 21: 02

A la clàssica prova de la "Cursa a Peu a Raval", que va celebrar el seu vintè setena edició a Gandia, el protagonisme dels atletes de l'Dénia Corre va ser molt destacat.

Qui millor va estar va ser el sènior Youssef Ahatach, que va entrar en meta sent el millor sènior i tercer de la classificació absoluta, amb una marca de 32: 19. Tabién van participar José Miguel Navarro Rafet (0: 37: 01), Ángel Herrera Soto (0: 38: 02), José Manuel Díaz Fernández (0: 38: 13), Carlos Sánchez Sau (0: 38: 41), Vicente López Ferreres (0: 38: 41), Juan Carlos González Fontanet (0: 41: 18), Martí Sifré Pont (0: 41: 26), José Francisco García Santacreu (0: 44: 26), Pepe Domenech Mahiques (0: 46: 46), Jordan Escortell Mahiques (0: 50: 39) i Alonso Puigcerver Devesa (0: 52: 30).

Carrera contra el càncer de pàncrees

Diumenge es va disputar la "Cursa solidària contra el Càncer de Pàncrees" d'Alacant. Amb un traçat de 5 quilòmetres, l'atleta de l'Dénia Corre Fran López va estar entre els millors i va acabar amb un temps de 17: 17. Mentrestant, el seu company d'equip Martí Sifre ho va fer amb una marca de 20: 08.

Trail Ardenya Xs

A la localitat de Santa Cristina d'Aro es va celebrar el "Trail Ardenya". Pol Rodríguez, de l'Dénia Corre, va ser el vencedor de la prova curta amb un temps de 1: 16.51, després d'un recorregut de 15 quilòmetres.

Benigànim Trail Sendes de Romaguera

En aquesta prova el representant de l'Dénia Corre va ser Carlos Sánchez Sau que va participar en la categoria sprint. El recorregut de muntanya va ser de 14.750 metres, que Carlos Sánchez va recórrer en un temps de 1: 39.37.