Ple de victòries per als sènior de l'Dénia Bàsquet Club

17 de desembre de 2019 - 14: 46

L'última jornada disputada pels equips sènior de l' Dénia Bàsquet Club va ser un ple de victòries. Els dos equips sèniors masculins, el de Autonòmica i el de zonal, i les noies de Autonòmica van saldar amb victòries els seus partits.

Els nois de Autonòmica van vèncer a el CB Benidorm per 77 a 68 a un xoc que es va jugar al pavelló Joan Fuster que va registrar un ple absolut. La presència dels nois de l'Escola de bàsquet va ajudar al fet que els de Bernardo Sanz a sumar el triomf.

Als deniers li va costar entrar en joc però a mitjans del segon quart va escalfar motors i va posar terra pel mig en el marcador gràcies als seus veloços contraatacs i l'encert en el llançament exterior.

Benidorm va tirar de la qualitat dels seus veterans per retallar des dels vint punts que es van arribar a veure a baix, fins a només vuit punts de diferència a l'inici de l'últim període, obligant als de Bernardo Sanz a no relaxar-se per no veure perillar una victòria fonamental per mantindre-se allunyats de la zona problemàtica de la classificació.

Victòria davant el CB Ondara

L'equip femení va derrotar el CB Ondara per 66 a 49. Partit més igualat del previst per la posició de tots dos equips a la classificació davant un Ondara que malgrat ser últim de el grup ha progressat molt des de l'inici de la temporada.

Les defenses zonals que van alternar les visitants van dificultar l'habitual ritme de joc i el poc encert exterior de les denieres. Això va provocar que tampoc aconseguissin avantatges àmplies encara que sempre van estar a dalt en el marcador.

El final de la tercera cambra diversos robatoris de pilota que van acabar en cistella van obrir la diferència necessària per no tindre problemes en el desenllaç de el partit i deixa a les denieres segones en la classificació a falta d'una sola jornada per al final de la primera fase de la lliga.

Triomf a L'Alcúdia

L'equip dianense que dirigeix ​​Carles Vila va vèncer en el seu desplaçament a l'Alcúdia per 46 a 54. La primera cistella de el partit va trigar a arribar cinc minuts en un desencertat arrencada de trobada per part dels dos conjunts.

A poc a poc, els deniers es van asserenar mentre als locals, pressionats per la seua mala situació a la taula, va seguir costant molt anotar durant pràcticament tot el partit.

En l'últim quart els visitants van aconseguir distanciar-se en el marcador sense que els de l'Alcúdia reaccionessin, apuntant-així els de Dénia un important triomf que els manté una setmana més a la part alta de la classificació.