Ple de victòries per als equips sèniors del Dénia Bàsquet

26 de febrer de 2020 - 16: 50

Excel·lent cap de setmana per als equips sèniors de l' Dénia Bàsquet. Tots van aconseguir tancar els seus partits amb triomf.

En categoria autonòmica, els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz es van imposar en el pavelló Joan Fuster, A l'V70 Villena per 83 a 74. El partit va començar amb un alt percentatge d'encert ofensiu per part dels dos equips. El pols es va mantindre fins als últims cinc minuts del segon quart en què els locals van fallar en excés des del tir lliure, el que va aprofitar V74 Villena per anar-se'n a la mitja part set punts amunt.

El descans va servir i molt als deniera per tornar a la pista més centrats. Un tercer quart intens en defensa i molt viu en atac va servir per donar la volta a l'resultat. Van prendre la davantera en el marcador per no abandonar-la fins al final de la trobada.

En l'últim període, Villena va lluitar fora mida per aconseguir la victòria, amenaçant fins als últims instants les sempre curtes avantatges locals. Els deniers van ser constants i van jugar amb molta serenitat per acabar imposant-se, aconseguint un triomf amb valor, ja que els distància de manera gairebé definitiva de les posicions de perill de la classificació quan resten encara set jornades per disputar.

En primera zonal Dénia 69-Oliva 58

Per la seua banda, l'equip masculí de categoria Zonal va vèncer a el CB Oliva per 69 a 58. Les sensacions durant el primer quart no van ser gens positives, En el segon quart no van millorar les coses per als deniers, amb un Oliva que es va anar a una diferència màxima de dèsset punts. Van despertar els locals aconseguint una gran remuntada que els va deixar a quatre punts a l'arribar a la mitja part.

El Dénia Bàsquet va seguir la mateixa línia després de passar per vestidors i aviat va prendre la davantera per no abandonar-ja fins al final de el partit. L'equip de Carles Vila va aconseguir un triomf que els torna a el grup de cap de la classificació.

Victòria de les noies davant el CB Teulada (58-40)

El sènior femení va arrasar a el CB Teulada, a què va vèncer per 58 a 40, aconseguint una treballada victòria contra l'equip de Teulada que mai va donar el partit per perdut i va lluitar tot el que va poder fins al final.

La primera part va ser dominada clarament per les noies de Juan Luis Pérez, Especialment quan la intensitat defensiva aconseguia trencar la idea de joc visitant i facilitava ràpids contraatacs que es convertien en cistelles que incrementaven la distància en el marcador (38-22).

A la represa, la tenacitat de les de Teulada no va permetre la relaxació en les deniers i poc a poc van aconseguir imposar el seu ritme de joc. A les deniers els va costar seguir produint punts amb la facilitat de la primera part.

Es van haver de conformar amb mantindre les distàncies, en una trobada en què van poder comptar a la finalitat amb gairebé tota la plantilla que a poc a poc va tornant a la dinàmica de grup després de superar els problemes que s'han arrossegat durant tota la temporada.