Plàcida victòria del Dénia Bàsquet davant el Onil (77-53)

18 de desembre de 2012 - 00: 00

El Dénia Basquet va tindre per fi un partit plàcid en aquesta complicada Lliga Autonòmica Sènior Masculina i va vèncer amb molta claredat a un rival sempre difícil com és Onil, per 77 a 53.

L'arrencada del xoc va ser molt favorable als interessos del conjunt deniera. La màxima concentració en defensa va propiciar fàcils contraatacs i van sembrar molts dubtes a un Onil que no va entrar en cap moment en el partit (23-06).

La reacció visitant va arribar a mitjans del segon quart donant mostres de la seua indubtable qualitat demostrada àmpliament en els enfrontaments entre els dos equips en els últims quatre anys.

Però Dénia estava llançat i encara va poder ampliar un poc el seu avantatge en arribar al descans (50-23).

La segona part va ser molt ben jugada pels dos equips i gaudida per la grada.

Els joves jugadors del Dénia jugant sense la pressió del resultat van deixar mostres del talent que atresoren mentre que els d'Onil en la seua carrera per esmenar la seua mala eixida en el partit van posar sobre la pista tot el seu esforç, el que va permetre viure un bon espectacle. Al final del temps reglamentari, el Dénia va sumar un nou triomf per 77 a 53.

Aquest proper cap de setmana el Dénia es desplaça a Elx en l'últim partit de l'any abans del descans nadalenc. Allà l'espera un rival directe per escapar de les últimes places de la classificació.

Jordi Soler, jugador Sènior del Dénia Bàsquet.