Tot i perdre, el Mar Dénia va plantar cara a el líder Hospitalet (6-4)

17 de febrer de 2020 - 13: 15

El CFS Mar Dénia cau derrotat a la pista de l'líder Hospitalet per 6 a 4. En aquesta ocasió, per l'esforç però, sobretot, pel joc realitzat els deniers van merèixer millor sort.

El partit va començar amb ritme des del xiulet inicial i no van trigar a arribar les primeres ocasions. Les coses es van complicar molt per als deniers ja que en el minut cinc perdien per 2 a 0. Molts nervis i imprecisions en el conjunt groc que no va trobar la manera de frenar el millor joc dels locals. Amb el pas dels minuts es van canviar els nervis per la tranquil·litat i això es va notar en el joc.

Els nois de Jorge Durán van passar a tindre el control de el partit. Aquest domini es va veure reflectit en ocasions que incomprensiblement no van arribar a materialitzar en gols. A més, es va patir una inclinació arbitral res parcial que va irritar l'ànim dels jugadors una i altra vegada i que deixava sense assenyalar un clar enderrocament dins de l'àrea visitant a l'juvenil Jordi.

El Mar Dénia va gaudir dels seus millors minuts, en els quals va aconseguir tancar el conjunt local en la seua àrea però sense fruits. Però de nou una pèrdua de pilota va provocar un atac ràpid dels catalans que va acabar amb l'autogol de Ferran. Amb el 3 a 0 es va arribar a la mitja part.

En l'arrencada de la segona meitat els jugadors deniers van seguir a la recerca de la remuntada i al minut 23 arribava el 3-1 obra de Miquel després d'una bona jugada per banda. Però va durar poc l'alegria a la banqueta visitant, ja que un minut després el Hospitalet va anotar el 4-1.

Al minut 29 va ser Curro qui després de sortejar diversos jugadors pel centre de la pista marcava el 4-2. Però una vegada més una badada defensiva va esdevenir la següent jugada al 5-2.

El conjunt denier combinava arpa i bon joc amb uns distraccions incomprensibles per a aquesta categoria. A falta de 5 minuts per al final, el tècnic denier, Durán, va posar en pista porter jugador i va obtindre els seus fruits ja que un minut després, després d'un tir exterior d'Álex Pla que va tocar en un contrari, va aconseguir el 5-3.

Restava temps i el aguait a la porteria rival va ser continu i més quan en el minut 38 un nou cop d'Alex Pla des de la vora de l'àrea va servir per posar el 5-4. Però tot es va enfonsar quan en la següent jugada una badada defensiva va tornar a castigar el Mar Dénia, ja que els locals van fer el 6-4 amb el qual s'arribava a la fi de el partit.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a l'Indústries Santa Coloma B, equip filial amb joventut i classe en els seus jugadors. El partit es disputarà el dissabte a les 18 hores al Pavelló Joan Fuster.