Pedro Martínez va ser el millor en la Cursa del Montgó

24 d'octubre de 2012 - 00: 00

L'atleta independent Pedro Martínez va ser el millor en la prova atlètica que va servir com a homenatge a l' Parc Natural del Montgó, Si 25è aniversari, des que fos declarat com a tal.

Martínez va marcar un registre de 1 hora 53 minuts i 29 segons, sent el clar dominador de la cursa.
El segon classificat va ser, Sergio Aranda, el CA La Faixa de Jesús Pobre, amb un temps de 1 hora, 57 minuts i 38 segons. Mentre que el tercer atleta en pujar al pòdium va ser, Rafael Abbot també pertanyent al CA La Faixa. Abbot va aturar el cronòmetre en 2 hores i 14 segons.

En la classificació de dones la millor va ser l'atleta, Antonia Valero, pertanyent al Centre Espeleològic de Gata. El seu temps va ser de 2 hores, 29 minuts i 6 segons. La segona de les dones que va creuar la línia de meta, va ser la deniera, Elisa García amb un temps de 2 hores, 51 minuts i 38 segons. El tercer lloc el va ocupar, Magdalena Borja amb un temps de 2 hores, 52 minuts i 43 segons.

La classificació final per categories va ser la següent: Sènior Femení; Jessica Mataix va ser la millor amb un temps de 3 hores, 1 minut i 12 segons, per davant de Rosana Bas i Miriam Gisbert. En aquesta mateixa categoria masculina, el millor va ser, Pedro Martínez per davant de Sergio Aranda i Jaime Ros.

En Veteranes "A" el pòdium va ser el mateix que a la general. Mentre que en homes, el millor va ser, Rafael Abbot, per davant d'Oscar Pérez i de Paco Martínez.

En Veteranes "B", la triomfadora va ser, Louisa Ambler per davant de Mercedes Carbonell. En homes va guanyar, Leandro García de la Reina, per davant de José Sellés i de Vicent Mulet.