Panucci va tornar a ser l'home clau per l'empat del Dénia a Muro (1-1)

17 de desembre de 2018 - 09: 37

L'ariet denier Panucci, va augmentar a 12 la quantitat de gols que porta marcats en el que es porta disputat de lliga. En el camp de la Llometa, A Muro d'Alcoi va tornar a veure porta i amb el seu gol va evitar la derrota de l'equip, ja que els locals es van posar per davant en el marcador. Un empat que cal qualificar com a positiu, ja que en aquest feu ningú abans de l'arribada del CD Dénia havia puntuat.

Va ser un partit on no hi va haver treva, cap dels dos equips va especular en el seu joc, tots dos van plantejar un partit buscant el gol a la porteria aliena. Els locals van eixir amb molta empenta davant un rival que va saber contindre molt bé les primeres envestides del seu rival. El bon treball de Beibel i Jordi amb la solidaritat de la resta de companys va ser suficient per frenar la línia medul·lar local.

La primera desgràcia per als deniers va arribar amb la lesió de César, el que va obligar a Diego Miñana a haver de recórrer a Guerrero, que va tornar després d'un mes sense jugar un partit. El davanter groguet va notar la seua inactivitat i necessita ritme de partits per tornar a rendir al seu màxim nivell.

Quan semblava que el partit estava controlat va arribar el primer gol de la nit. Era el minut 39 quan la pilota li va arribar a Mata qui va aconseguir batre el meta denier, Chiri. Aquest tant a la recta final del primer temps no va caure bé a l'equip visitant, que va estar alguns minuts despistat. Els locals no van saber aprofitar els moments de dubtes i es va arribar al descans amb el 1 a 0.

La segona meitat va començar molt bé per als de Diego Miñana, amb un Panucci que va rebre la pilota i no va perdonar, va col·locar la pilota al fons de les malles i va restablir la igualtat en el marcador.

L'entrada al camp d'Adrián i posteriorment de Santafé li va permetre al CD Dénia tindre controlat el partit. El seu treball en la línia medul·lar va permetre alguna que altra arribada amb perill a l'àrea local, que no es va aprofitar. Els locals també van arribar amb cert perill sobre el marc de Chiri però tampoc van encertar en les seues rematades. Al final del temps reglamentari es va arribar amb l'empat a un.

Un resultat que deixa l'equip de la Marina Alta a la segona plaça empatat a punts amb la UD Benigànim, i al líder UD Castellonense, a 3 punts. Els deniers té previst jugar el seu últim partit de l'any aquest dissabte al camp Diego Mena rebent la visita de l'Olleria CF.