Paidos comparteix liderat amb Dominics Llevant després de la seua victòria a Chelva (3-4)

24 d'octubre de 2012 - 00: 01

El Paidos comparteix el liderat amb Dominics Llevant, després de la tercera jornada de la Lliga Nacional Juvenil, en guanyar a la pista del Chelva per 3 a 4.

L'equip de Raúl Gil, Va saber sobreposar a les adversitats i l'ambient hostil amb què es va trobar. Els col·legials van eixir amb una pressió asfixiant, provocant errors en el rival. Amb 2 minuts de joc, després d'un robatori i un xut creuat Fran, el Paidos va cobrar avantatge en el marcador (0-1).
Fran va tornar a marcar el 0-2, davant el desconcert local.

L'esforç de la pressió deniera va tindre els seus fruits, als 7 minuts va arribar el 0 a 3, obra de Ximo. A l'equador de la primera part de tir llunyà a la eixida d'un córner l'equip local va fer el 1-3. Resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la segona part els col·legials, van tindre més possessió de pilota però es van emportar un enix, en marcar el Chelva el 2 a 3, fa falta d'3 minuts per al final.

Els xavals del Paidos, lluny de posar-se nerviosos, van encertar en una jugada d'estratègia i Alex Pla va fer el 2-4. L'emoció va arribar a falta de 30 segons per al final, a l'anotar l'equip local el que seria definitiu, 3-4.

Triomf molt important per al Paidos-F. Fernández en una pista que serà molt complicada per a qualsevol equip que la visiti.

Pel Paidos van jugar i van marcar: Cesar, Sergi, Toni Tent, Toni Polo, Fede, Fran (2), Alex Pla (1), Ximo (1), Pau i Javi Corts.

Dissabte a les 18: 00 hores al pavelló del poliesporteu municipal de Dénia, el Paidos rep la visita del sempre difícil equip Borriana FS