P Stilos se suma als equips que lideren la classificació de la Lliga de Futbol Sala

11 d'octubre de 2019 - 12: 33

Després de la disputa de la quarta jornada de la Lliga Comarcal de Futbol Sala, el conjunt del P Stilos Ràfol, amb el seu triomf davant Nàutica Pérez per 5 a 1, s'uneix als equips que lideren la classificació de la lliga amb el Nàutica Pérez, celler Aguilar i Casa Llobell Ondara, l'equip de Ràfol és l'únic que ha guanyat tots els seus partits.

Un altre dels partits atractius va ser el que va enfrontar a Ondara a l'equip local Casa Llobell contra Hotel Nou Romá de Dénia, amb victòria deniera per 2 a 7. La primera part va estar força igualada, encara que l'equip dianense va saber aprofitar millor les seues oportunitats i va arribar al descans amb avantatge de dos gols.

La segona meitat va començar amb molt de ritme per part dels dos conjunts, però els deniers van anotar un gol més i els d'Ondara, veient el partit molt complicat per a ells, van arriscar molt en atac i Nou Romá va aconseguir dos gols més en els minuts finals del partit .

Cellers Aguilar no va tindre problemes per desfer-se d'un incansable Zenner al que va guanyar per (6-1). Ademar no va poder passar de l'empat a dos davant Balearia. Restaurant Les Ones golejar Paidos Juvenil (6-2). Restaurant La Fontana d' Xàbia va guanyar sense problemes a Benitatxell (5-3).

El partit entre els Poblets i Cellers Xaló es va decantar per als últims pel marcador de 2 a 3. Va ser un partit molt disputat i en el qual el resultat no demostra el que va esdevenir al camp, ja que els dos conjunts, des de l'inici, es van llançar a l'atac succeint-se les oportunitats per part dels dos, encara que la sort es va declinar cap als de Xaló. Finalment, Futsal Pedreguer va vèncer a l'equip debutant Pescamar (4-2).

El trofeu de màxim golejador el lidera Abel Kanada, de l'equip La Fontana, amb 6 gols. L'equip màxim golejador és Nàutica Pérez, amb 17 gols, i el menys golejat és Perruqueria Stilos, amb dos gols encaixats.