Objectiu complert per als triatletes de l'Dénia Triatló al 'Ironman 70.3 Cascais'

03 d'octubre de 2018 - 05: 54

La localitat portuguesa de Cascais va acollir una de les proves més dures el Ironman 70.3 2018, En què van participar més de 2.500 participants entre els que hi va haver representació del Club Dénia Triatló, els triatletes van aconseguir acabar la dura prova.

En homes, el representant va ser Greg Daffern que va acabar en el lloc 249 del sector d'edat (40-44). En el primer segment de natació va eixir de l'aigua amb una marca de 38: 54, després de rebre algun que altre cop donant l'aglomeració de nedadors que es va donar.

En el segment ciclista, amb un traçat planer però amb alguna pujada a la part final, va aconseguir acabar amb un temps de 2: 58.59. En l'últim segment de carrera a peu, va anar de menys a més per acabar amb un parcial de 1: 56.17. El seu temps total després de finalitzar la prova va ser de 5: 50.11.

Carmen Medina i Alejandra Brea van ser finalistes

La representació femenina va comptar amb la participació de Carmen Medina, Que va acabar la dura prova en el lloc 13 del sector d'edat (45-49). Medina, igual que els seus companys, es va trobar amb molts problemes en el segment de natació, on va eixir de l'aigua amb un temps de 35.35. En el segon parcial de cursa ciclista va realitzar un registre de 2: 56.18. En l'últim segment de carrera a peu va acabar amb una marca de 1: 52.57. El seu temps final va ser de 5: 40.01.

La seua companya Alejandra Brea va acabar al lloc 21 de la categoria (40-44), amb un parcial de 39.15 en el segment de natació. En el dur recorregut ciclista va perdre temps, en tindre problemes mecànics amb el seu canvi, va acabar amb un temps de 3: 10.11. En l'últim segment de carrera a peu va recuperar posicions i va acabar amb un parcial de 1: 51.09. El seu temps final en la prova va ser de 5: 53.17.