Nova victòria de l'equip Senior Femení del DBC en el desplaçament divendres passat fins al pavelló Miguel Buigues de Xabia (23-65)

21 de desembre de 2022 - 09: 00

El partit corresponent a la jornada anterior va suposar una nova oportunitat per a les de Juan Luis Pérez de treballar amb vista a la segona fase de la competició, en què intentaran arribar el més lluny possible.

Des del començament van jugar molt concentrades evitant donar opcions a les locals que pogueren complicar el partit.

Després d'un primer quart de clar domini, Joventut Xabia va intentar frenar les denieres provant diverses defenses zonals que encara que van aconseguir per moments el seu objectiu, vam acabar sabent superar, amb calma i sobretot molt encert des del triple.

Bon partit de les del DBC abans del darrer partit de la primera fase de la competició.

Trobada contra Terralfes

Diumenge les noies del Sènior Femení tornaven a reunir-se, aquesta vegada a Joan Fuster, per rebre la visita de Terralfas i posar punt final a la fase de nivells que obre com cada curs la temporada a la competició Preferent (80-47).

El partit va començar amb bon joc per part nostra. La nostra sòlida defensa i l'efectivitat dels nostres contraatacs ens van permetre arribar al descans amb el partit molt controlat (46-24).

A la segona part la zona 2-3 de les visitants va fer que el joc s'equilibrés, encara que una vegada més la feina enrere de l'equip va impedir qualsevol possible problema.

En els últims minuts amb tots dos rivals més cansats va servir perquè poséssim més distància al marcador, tancant així la desena victòria en deu jornades disputades per l'equip que queda a l'espera de conèixer els seus rivals per a la segona part del curs.