Nova derrota de l'CFS Mar Dénia en la seua visita a Pallejà (Barcelona)

26 2021 abril - 10: 33

Partit vibrant entre dos conjunts necessitats de punts com ho són el CFS Palejá i el CFS Mar Dénia, que des del xiulet inicial es van bolcar en el joc d'atac.

Les ocasions no es van fer esperar i en el minut 3, després de dos trets a el pal per part de l'equip dianense, arribava el 1-0 per als locals. Un cop més tocava jugar contra el marcador. Els jugadors de Javi Arnau seguien generant bones ocasions, encara que sense sort de cara a gol, fins que, al minut 13, Toni Tent anotava després d'una bona incursió per banda posant el 1-1 al marcador. Però durava poc l'alegria ja que un minut després dos greus errors en defensa suposaven el segon i tercer gol local, arribant a la mitja part amb el resultat de 3-1.

La segona part va ser més del mateix i el CFS Mar Dénia aconseguia tindre el control de la pilota però sense encert de cara a gol, mentre era durament castigat en els seus errors defensius. Al minut 24 arribava el 4-1.

El partit es posava molt difícil, però el conjunt deniera seguia confiant en les seues possibilitats, i més quan en el minut 31 Curro anotava de tir exterior el 4-2 i repetia en la següent jugada posant el 4-3 al marcador.

Però, novament, dos minuts després, després d'un robatori de pilota al mig camp, arribava el 5-3 per als locals. Restaven poc més de sis minuts per al final de el partit i el tècnic Javi Arnau arriscava i posava en pista porter jugador i, encara que en la primera jugada Juanjo marcava el 5-4, el Mar Dénia era durament castigat i sengles robatoris de pilota suposaven el 6-4 i 7-4. El partit estava completament trencat i, encara que en el 39 Omar feia el 7-5, els locals aconseguien anotar sobre la botzina el 8-5 definitiu amb el qual acabava el partit.

Difícil situació en la taula per al CFS Mar Dénia, que per capritx de l'calendari disputarà els pròxims tres partits a casa, rebent el proper dissabte 01 a l'CFS La Unió, dissabte 05 disputarà el partit ajornat contra el FS Ripollet i el dissabte 2021 a l'Cerdanyola FC.