Nova derrota de l'CFS Dianense el cap de setmana

04 d'octubre de 2021 - 10: 59

El CFS Dianense Rte. Mena de categoria sènior va patir una derrota davant el CFS Foradada en el partit disputat el passat cap de setmana. La trobada va acabar amb un marcador a 2-6 punts a favor dels rivals.

En els moments bons es van mostrar com un conjunt lluitador i que podien plantar cara a gairebé qualsevol rival de la categoria. Però en els moments de desconcert, els deniers es van mostrar més febles en defensa i els seus rivals ho van aprofitar per rematar els partits.

Els blaus van realitzar una bona primera part, però en la segona es van enfonsar i van encaixar diversos gols. El moment que va poder canviar el partit va ser quan, a falta de tres minuts per al final i amb el marcador 2-5, els deniers van fallar un llançament des dels deu metres.

Dos minuts després, van tornar a fallar un doble penal. D'haver estat encertats, s'haguessin plantat en l'últim minut de partit amb opcions de puntuar. A la fin, els visitants van aconseguir el gol definitiu.

L'equip argumenta els mals resultats a causa de la manca de pretemporada i la profunda renovació de la seua plantilla recentment.