Nova derrota d'un Mar Dénia desconcertant

25 de novembre de 2020 - 10: 52

El conjunt denier, coneixedor de l'potencial de l'Club Manresa FS, afrontava la trobada amb optimisme i confiança en les seues possibilitats, però la realitat va ser diferent i des del xiulet inicial es va veure un Manresa molt concentrat i un conjunt local descol·locat sense patró de joc.

Al minut 2 arribava el 0-1 i, encara que en la següent jugada Omar anotava 1-1, un minut després arribava el 1-2 i al minut 5 arribava el 1-3.

El conjunt de Emilio Monfort no aconseguia salvar la pressió dels jugadors visitants, que a poc a poc tancaven al seu camp als locals. Al minut 9 arribava el 1-4 i dos minuts després el 1-5. Restaven 9 minuts per al descans i la sensació d'abatiment de la plantilla no mostrava bones sensacions. Al minut 17 arribava el 1-6, quart gol personal d'Abdelaziz Boukhress, amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part va ser diferent, el CFS Mar Dénia es va oblidar de el marcador i tirant d'orgull posar en pràctica el seu joc. El Manresa, fidel al seu joc, exercia una pressió alta per no deixar eixir als locals amb la pilota controlada, però, amb més confiança, el quadre deniera aconseguia salvar la pressió i se succeïen els continus contraatacs a la porteria rival.

Al minut 28 Nico anotava el 2-6. La dinàmica de el partit era totalment diferent i encara que hi havia ocasions per a tots dos conjunts eren els deniers qui gaudien de les millors ocasions, encara que una vegada més sense sort de cara a gol.

A falta de 5 minuts per al final, el tècnic local posava en pista porter jugador, però tampoc així es va aconseguir reduir el marcador amb el que el partit finalitzava amb el resultat final de 2-6.

La propera setmana el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Mataró (Barcelona), on s'enfrontarà dissabte 28 a les 11 hores a l'Futsal Aliança Mataró.