Notable paper dels ciclistes del Vito-UCMontgó en la seua doble cita comxicotetiva

03 de juliol de 2019 - 09: 54

Els membres de l'equip Vito-UCMontgó van tindre un notable paper en la doble cita comxicotetiva que van afrontar durant el cap de setmana.

Dissabte van disputar el Campionat Autonòmic Màster de Ruta a la localitat castellonenca de les Alqueries. En aquesta cursa, la calor va ser el principal protagonista. Malgrat això, l'equip dianense es va mantindre ferm en cada pas de les nou voltes per l'arc de meta. El gran grup es va anar desgranant pel fort ritme quedant completament fracturat en meta i immiscuint en les múltiples fugues sense materialitzar que hi va haver al llarg de la carrera.

Al final, en una perillosa arribada a l'esprint, seria Francisco Ruíz Llop el qual aconseguiria la posició més avançada de l'equip amb la medalla de xocolata en la categoria Màster 40, lamentant les caigudes en cursa de Almela i Rino, sense conseqüències greus.

Diumenge, a la Cursa Social de Castalla, es van aconseguir dos tercers llocs per Mortes (Màster 40) i Vicentín Martí (Elit) en una ràpida carrera amb una doble fugida cara a meta.
La fugida de 11 corredors a l'esprint incloïa al nostre ràpid corredor Vicente Martí Peiró, i el segon grup, a 34 segons, també de 11 corredors incloïa a Germán Mortes i Frederic Ivars Berto. Després d'ells el pilot desgranat a 2 segon va ser creuant l'arc de meta.