Nefasta jornada per als equips sèniors del Dénia Bàsquet

23 d'octubre de 2019 - 13: 01

L'última jornada de lliga disputada pels tres equips sèniors del Dénia Bàsquet va ser nefasta per als seus interessos ja que cap va aconseguir la victòria.

L'equip que més a prop va tindre el triomf va ser el femení, que va caure al pavelló Joan Fuster davant el CB Rolser Pedreguer, 58 a 61.

Les deniers van començar molt bé el partit, aconseguint manar en el joc i en el ritme del mateix. El bon percentatge en atac va permetre que les locals aguantessin a un rival que es va mantindre molt regular. Quan les deniers van baixar en els seus encerts de cara al cèrcol contrari, les pedregueras van dominar arribant al descans amb un punt per dalt en el marcador.

Els millors minuts de les noies que entrena José Luis Pérez van arribar en el tercer quart. Van controlar millor el rebot i amb una defensa intensa van aconseguir dificultar l'atac del seu rival. Això va provocar acabar el quart amb sis punts per dalt.

En l'últim quart, l'experiència de les visitants va quedar patent sobre la pista, van saber patir ia falta de tres minuts per al final es van tornar a col·locar per davant en el marcador. Els intents de remuntar de les locals van ser ben frenats per un Pedreguer que es va dur una gran victòria.

En la categoria autonòmica, el Dénia Bàsquet va perdre davant el CB Moixent per 65 a 82. L'equip de Bernardo Sanz, que comença a recuperar efectius, va començar la trobada competint de tu a tu als valencians jugant a un ritme molt alt i provocant que cometessin molts errors. Moixent va reaccionar en el segon quart i va començar a imposar el ritme del partit costant més als nostres, a partir d'aquí, anotar punts en la seua cistella.

Després del descans, als locals els va ser impossible mantindre el pols al pujar molt el seu percentatge d'encert. A més de no trobar solucions per aconseguir fer-los de nou dubtar, tampoc en atac van estar encertats. Van disposar de moltes possessions consumides sense aconseguir trobar la manera d'arribar al seu cèrcol.

Pel que fa al sènior masculí zonal, tampoc el Dénia Bàsquet va poder guanyar al CB Moixent davant el qual va perdre per 72 a 60.

Els de Carlos Vila no van poder aconseguir la seua primera victòria a domicili de la temporada en el matí de diumenge a Moixent, equip que per la seua banda seguix imbatut a la competició Senior Zonal.

El major equilibri entre joc interior i exterior dels locals els va concedir un avantatge en el marcador que van mantindre fins al final del tercer quart. En el començament del període definitiu, es van posar a un sol punt de distància, però ràpidament Moixent va tornar a posar les coses en el lloc no deixant opcions reals de lluitar per la victòria.

Res a retreure als deniers que, com és habitual, van donar el millor de si mateixos durant la trobada i van lluitar fins a l'últim segon per intentar remuntar.