Nàutica Pérez és el nou líder a la Lliga Acydma després de guanyar a l'H Nou Romà (3-2)

19 de desembre de 2019 - 22: 47

La lliga comarcal de futbol sala que organitza l'Associació Cultural i Esporteva Marina Alta (ACYDMA) seguix estant molt emocionant. Després d'haver-se disputat la jornada onzena, s'ha produït un relleu al liderat de la classificació, que ara pertany al conjunt del Nàutica Pérez, després del seu triomf contra l'H. Nou Romà per 3 a 2.

L'equip de la nàutica va aprofitar el descans de la P. Stilos Ràfol per arrabassar-li la primera plaça. La trobada de Bar Colom no va passar de l'empat a un davant el Baleària, El que va impedir retallar punts amb els equips de la part alta de la classificació.

La formació de Casa Llobell Ondara no va perdonar a el cuer, Zenner, a què va vèncer per 0 a 8. Així mateix, un altre dels partits que va resultar molt igualat va ser el jugat per Futsal Pedreguer i Paidos que va acabar amb empat a dos.

Un altre duel que va acabar en empat va ser el jugat per els Poblets i Pescamar, Dos equips que van plantejar un joc molt ofensiu i per això van acabar empatant a set gols.

No menys interessant va resultar el xoc entre l'Ademar i Bar Les Ones que va acabar amb victòria per a l'equip de Maristes per 3 a 2. Mentre que Celler Xaló va saber guanyar amb més dificultats de les previstes a l'Rte La Fontana per 2 a 3.

La classificació de màxim golejador l'encapçala el jugador, Jorge Camacho, de al Bar Colom, que porta anotats 20 gols. L'equip més realitzat després d'aquesta jornada és Bar Colom amb 54, sent P. Stilos Ràfol qui menys encaixa amb 12.