Moha Rida i Youssef Ahatach van dominar la VIII Cursa popular Solymar Calp

04 de març de 2020 - 10: 35

Els atletes Moha Rida i Youssef Ahatach, del Dénia Corre, van tornar a ser els dominadors de la cursa puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, que en aquesta ocasió va ser la VIII Cursa Popular Solymar Calp.

Amb un traçat sobre 9 quilòmetres que va discórrer per alguns dels carrers més emblemàtics de casc antic i pels passeigs marítims, els dos membres de l'Dénia Corre, Moha Rida i Youssef Ahatach, en companyia de el polonès Tomasz Marcinek van ser els que van imposar un ritme que va trencar la cursa.

Amb un traçat planer que li va venir molt bé a aquests dos atletes que per res es van ressentir de l'esforç realitzat en dia anterior quan van disputar carreres en pista coberta, van tornar a demostrar el seu gran moment de forma per arribar clarament distanciats a la línia de meta.

A l'igual que va succeir en la prova de Xàbia, L'últim estirada de Moha no va poder ser contestat per Youssef que, això sí, va mantindre a ratlla a l'atleta polonès. El guanyador Moha Rida Younes va acabar la prova amb un temps de 29:06. El segon lloc va ser per Youssef Ahatach amb una marca de 29:20. El tercer classificat va ser Tomasz Marcinek, amb un registre de 29:33.

En dones, la millor va tornar a ser M.ª Isabel Ferrer, de el Club Atletisme Llebeig Xàbia amb un temps de 33.10, seguida d'Esther Fornés, de l'CA Cametes Pedreguer, amb un temps de 36.08 i el tercer lloc va ser per a Marta Ortego, de l' Dénia Corre, amb una marca de 36.50.

Destacar el primer lloc de Miguel Molines de l'CA Franc Beneyto Runnes en la categoria juvenil. El segon lloc de Fran López, de l'Dénia Corre a Sènior, el tercer lloc en aquesta mateixa categoria de Cristina Moya, de l'CA Publidom. En veteranes A, el tercer lloc de Nathalia Ayala de l'CA Publidom. En Veterans B, el tercer lloc de Vicent abril de l'Dénia Corre.

En Veteranes C, el primer lloc de Consol Alemany de l'CA Publidom i la tercera plaça de Vega Torró, de l'Dénia Corre. En Veterans D, la victòria de Víctor Fernández, De l'Dénia Corre. En Veteranes I, el triomf d'Irene Calabuig, de l'CA Publidom. En Veterans F, Vicente Llopis de el Grup Nucli Dénia va ser segon.