Moha Rida va ser segon en l'Autonòmic Màster de Cross a Castelló

13 de febrer de 2020 - 13: 49

L'atleta Moha Rida es va proclamar subcampió autonòmic de cross en la categoria Màster. Rida, que tres dies abans es va lesionar, va competir sense estar a el cent per cent però va tornar a demostrar l'extraordinària classe que té. Es va mantindre en el cap de la prova juntament amb els millors de la Comunitat Autònoma Valenciana.

El corredor de el club denier va creuar la línia de meta amb una marca de 12.49 a 6 segons de el primer que va ser Miguel Ángel Sánchez de l'Samarretes Econòmiques Elda, que va realitzar un temps de 12.43. El tercer classificat va ser Ignacio Pastor, de l'CAVA Stock Logístic, que va acabar la carrera amb un registre de 12-53.

Moha Rida Younes, que aquesta temporada s'ha incorporat a el Club Atletisme Baleària Dianium, va aconseguir amb aquest posat el seu passi directe per disputar el Campionat d'Espanya Màster que tindrà lloc a la Prada Hípica, de Jerez de la Frontera, el dia 1 de març.

Una data massa propera per preparar amb garanties, la seua participació en un Nacional, on hi haurà els millors de l'panorama espanyol, donada la seua lesió. Sembla que si no hi ha canvi d'última hora, Moha Rida preferirà no forçar i recuperar-se bé de la seua lesió. No es descarta la seua presència a Jerez però tot dependrà de l'evolució que porte el seu peu.

Aquest any, el 41è Cros Ciutat de Castelló va estrenar circuit al Parc de l'Auditori, fet que va afavorir l'afluència de públic. Ressenyar que l'equip de el Club Atletisme Baleària Dianium va estar representat, a més de per Moha Rida Younes, per Aitor Cabezas, que va acabar la prova en el lloc 16 amb una marca de 13.41, Víctor Fernández, Que va acabar en el lloc 27 amb una marca de 13.58, i el quart component de l'equip va ser José Antonio Álvarez que va acabar en el lloc 29 amb un registre de 14.04.

L'actuació de l'equip va ser notable encara que no va aconseguir estar al podi ja que va acabar en la quarta plaça. L'equip vencedor va ser el Samarretes Econòmiques Elda amb 24 punts, el segon lloc va ser per al Delta València amb 28 punts i el tercer lloc va ser per al CAVA Stock Logistic que va sumar 59 punts. El Club Atletisme Baleària Dianium va acabar amb 74 punts. El club denier d'aquesta manera va aconseguir la passada directa per disputar el Campionat d'Espanya Màster

De moment sembla que el club no viatjarà a aquest cita ja que les dates no vénen bé als atletes que el componen.