Moha Rida va ser el millor en la 'Cursa Solidària de la Xara'

04 2018 abril - 05: 00

Una edició més la solidaritat dels runners es va posar de manifest en la Cursa Solidària de la Xara, On hi va haver una gran participació. Malgrat que el més important no van ser els resultats sinó la col·laboració dels atletes, assenyalar que el millor va ser Moha Rida, atleta de el Club Atletisme Llebeig que va entrar el primer a meta amb un temps de 14:34. Malgrat que durant el recorregut de 4.600 metres hi va haver algunes equivocacions Moha va demostrar el seu gran moment de forma a l'marcar un ritme de 3'15 / km.

Després de Moha Rida, va creuar la línia d'arribada, Juanra Pous, un altre dels grans atletes veterans de l'mig fons. Pous va voler provar després de la lesió que l'ha mantingut allunyat de les competicions en els últims mesos. Les seues sensacions van ser molt bones i va marcar un ritme de 3'20 / km.

Altres dels més destacats en aquesta cursa van ser el veterà, Víctor Fernández, Del Club Atletisme Llebeig que va ser quart. En la cinquena plaça va entrar el denier, Franc López, del Club Atletisme Baleària Dianium que va realitzar un registre de 15:18 amb un ritme de 3'24 / km, demostrant que poc a poc va agafant una gran forma.

La sisena plaça va ser per a l'atleta, Joan Puigcerver, de categoria juvenil, que va demostrar que és un xaval que té un enorme potencial. El jove va sentir de prop l'alè dels seus veïns, en córrer a casa, i es va créixer de forma excel·lent.

Entre les fèmines, Anna Berglind i Cristina Roselló van ser les dominadores demostrant que totes dues estan entre les millors de les proves que componen el Circuit a Peu, De manera que es presumeix un bonic duel en la propera prova que tindrà lloc aquest dissabte a la "III Volta a Peu a Benitatxell".