Miquel Piera d'el CA Baleària Dianium va ser el millor en la II Milla Urbana de Dénia '

20 de novembre de 2019 - 09: 37

L'atleta Miquel Piera, de el Club Atletisme Baleària Dianium, va ser el millor en la II Milla Urbana de Dénia, que va tindre lloc a la carrer Marqués de Campo. A l'igual que en la primera edició, la prova Torneig Terra de Retrobament que organitza la Fundació Baleària, Va comptar amb la presència de molts atletes, sobretot de base, arribats de les illes d'Eivissa i Mallorca.

La matinal atlètica va reunir molts curiosos i aficionats a l'atletisme en el marc incomparable que és la artèria més important de la ciutat. Les primeres curses que es van dur a terme van ser les de Querubins, els més xicotets, per anar pujant categories. La primera part del matí va acabar amb les milles de categoria cadet. Posteriorment va tindre lloc la cerimònia de lliurament de trofeus.

La segona part es va iniciar amb la disputa de la prova de Veterans B i C masculina, a la qual van seguir quatre cursa més. Com a colofó ​​va tindre lloc la cursa categoria Elit. En la prova Elit, el gran protagonista va ser Miquel Piera que, des de la eixida, va imposar un fort ritme i es va mantindre al capdavant fins al final. En els metres finals, Juanra Pous va llançar un fort atac però no va poder sobrepassar l'atleta d'Orba.

En meta el millor temps va ser de Piera amb 4.46, sent el segon millor un atleta juvenil, Joaquin Balestra, de l'CA Pitius d'Eivissa, que va fer aquesta milla amb una marca de 4.49. El segon en Elit va ser Juanra Pous, de l'CA Gandia, amb un registre de 4.50. El tercer en Elit va ser Youssef Ahatach, de l'CA Baleària Dianium, que va entrar en meta amb un temps de 4.55.