Miguel Angel Martínez va ser el millor dels deniers en la Marató de València

03 de desembre de 2018 - 09: 41

La capital del Túria va tornar a acollir una gran prova atlètica, la Marató de València, on més de 21.000 persones van participar en les dues carreres, el 10 km i la Marató.

De la comarca de la Marina Alta molts van ser els que van prendre part en una prova o en una altra. Entre els deniers més destacats va estar Miguel Angel Martínez, del Gin Running Tonic Club, Que va entrar en meta amb una marca de 2: 53.02. La seua classificació va ser important ja que va estar entre els mil primers, concretament va entrar en el lloc 926, sent el 263 de la seua categoria M35.

Aitor Gimeno, company de Martínez, va entrar en meta amb un registre de 3: 06.52. Mentre que el millor del grup de corredors de l' Enganxa't a Córrer va ser Javier Carrio, que va realitzar una marca de 3: 20.12.

Ángel Herrera, de Franc Beneyto Runners realitzar un temps de 2: 59: 17 i el seu company de club, Rodrigo Camí va finalitzar la prova en 3: 18: 31.