Medalles de plata per Pérez i Pous, i bronze per Aina Fornés en el Autonòmic Absolut en pista coberta

20 de febrer de 2020 - 09: 56

Brillant va ser l'actuació dels atletes Joan Pérez, Juanra Pous i Aina Fornés, Del Club Atletisme Baleària Dianium, en el Campionat Autonòmic Absolut de pista coberta que va tindre lloc al velòdrom "Lluís Puig" de València. Els tres van tornar a casa amb medalles, els dos primers de plata i Aina la de bronze.

En aquesta cita van estar els millors atletes valencians de cadascuna de les proves de totes les categories.

Joan Pérez, va iniciar la competició guanyant la seua semifinal, aconseguint la seua millor marca de la temporada amb un 7.04. D'aquesta manera va aconseguir la seua classificació directa per a la final. Una cursa que va estar molt igualada en què el deniera va fer una marca de 7.05, únicament superat per Pablo Mirete de l'CA Fent Camí Mislata que va acabar en 7.02.

Juanra Pous, va disputar la cursa dels 800 metres llisos, aconseguint la plata amb un temps de 1.56.86. El vencedor de la prova va ser Juan Antonio Gil, de l'Mediterrana Alticus, amb un temps de 1.56.12.

Mentre que Aina Fornés va disputar la semifinal dels 60 metres tanques aconseguint ser segona, i la classificació directa per a la final. El seu temps en semifinals va ser de 9.01, la qual cosa suposa que es va quedar a 2/9.15 de la mínima per estar al Campionat d'Espanya Absolut. A la final Aina va ser tercera, amb una marca de 8.75, per darrere de la guanyadora que va ser Sanae Zouine, que va realitzar un temps de 9.01, i de la segona classificada que va ser Clara Senis, amb una marca de XNUMX.

Per part de club denier també van participar Leire Bisquet, que va ser novena en els 400 metres amb un temps de 1.01.46, Anna Muñoz, que va acabar en el lloc 16 en els 60 metres llisos amb una marca de 8.22, i Marta Morell, que en els 60 metres llisos va acabar amb un temps de 8.32 i en els 200 ho va fer en 27.31.

En homes, Joan Puigcerver, en els 800 metres va ser desè amb un temps de 2.02.29, Youssef Ahatach, va acabar en el desè lloc de l'1.500 amb una marca de 4.09.69, i qui va tindre mala sort va ser Moha Rida, que va notar unes molèsties quan disputava la cursa de l'3.000 i va optar per retirar-se per no agreujar la lesió.

Destacada actuació d'Iván Delgado

Al matí, en aquest mateix escenari, va tindre lloc el Campionat Interprovincial Sub 12, una competició per equips entre províncies, on es fa una selecció dels dos millors de cada província en cada prova.

El club denier va estar representat per Iván Delgado qui va formar part de l'equip d'Alacant en la prova dels 60 metres tanques, com a campió provincial que és. Iván va córrer al costat d'un altre atleta d'Alacant davant dels dos millors de Castelló, València i Múrcia.

Iván va realitzar un gran paper per a l'equip tot i ser el més xicotet dels participants, va vèncer la carrera aconseguint un gran registre amb 10.48 aportant el màxim de punts possibles a l'equip d'Alacant. A més, també va córrer el relleu de l'4x200 realitzant la primera posta, lliurant el relleu en la segona posició. L'equip alacantí va acabar en la quarta plaça d'aquest Interprovincial amb un total de 59 punts.