Medalla de plata per Ángela Moltó en els provincials juvenils de pista coberta

19 de febrer de 2020 - 12: 13

L'atleta Ángela Moltó, de el Club Atletisme Baleària Dianium, va tornar a penjar del seu coll una nova medalla. En aquesta ocasió va ser la de plata al Campionat Provincial Juvenil de Pista Coberta, celebrat a Elx.

Ángela Moltó va disputar la cursa dels 400 metres llisos, on va acabar amb un temps d'1: 03.10. La guanyadora en aquesta prova va ser l'atleta Vladislava Bulat, pertanyent a l'CA Elx Decatló, que va acabar amb un registre de 1: 00.78. La tercera plaça va ser per a Zoe Grimalt, de el Club Atletisme Llebeig Xàbia, Amb una marca de 1: 04.94.

Una altra de les atletes deniers que va aconseguir medalla va ser Eva Douglas, que va ser tercera en el concurs de llançament de pes, amb un millor tir de 9.29 metres.

En nois ressaltar la gran actuació de Lui Alexandro Douglas que en una de les finals dels 60 metres llisos va ser segon amb un temps de 7.60, una de les millors marques de la reunió.