Medalla de bronze per Lili Riva en el Campionat d'Espanya Màster

16 de març de 2019 - 00: 00

L'atleta veterana lili Riva, Pertanyent al Club Atletisme Baleària Dianium, es va penjar la medalla de bronze en la prova dels 60 metres tanques de la categoria F40 del Campionat d'Espanya Màster celebrat a la pista coberta d'Orense.

Lili va aconseguir la tercera plaça amb una marca de 10,44 per darrere de la vencedora, Ángela López, que va realitzar un registre de 9,23, i de la segona classificada que va ser Mònica Yañez amb un temps de 10,26.

Aquesta mateixa atleta també va prendre part en el concurs del salt de longitud de la categoria F40, on va acabar quarta amb un millor salt de 4,46. Es va quedar a escassos 4 centímetres de la medalla de bronze, que va ser per a la saltadora Gemma Clar amb 4.50. La vencedora d'aquest concurs va ser Yolanda Gómez amb una marca de 4.86. El segon lloc va ser per l'atleta Marta Prat Ungo amb un registre de 4.80.

Lili Riva recentment va ser guardonada com a millor esportesta de Dénia en l'any 2018. Va arribar justa de preparació a aquesta cita nacional, ja que es va haver de recuperar d'unes molèsties en un de les seues cames fa tot just un mes.