Mayca Sala va ser medalla de bronze en relleus del Nacional Veterans

27 de juny de 2017 - 10: 54

L'atleta, Mayca Sala, Del Club Atletisme Baleària Dia nium, aquest cap de setmana es colgó en el seu coll la medalla de bronze, de la prova de relleus 4X400 del Campionat d'Espanya ± a d'Atletisme per Veterans. La competició celebrada a la pista d'Elx resultó tot un à © èxit per a la deniera que amplió seu extens palmarès amb una nova medalla.

Mayca Sala va formar part de l'relleu de l'Club Platges de Castelló, equip de què és filial el club denier, junt a les seues companyes, Ana Font, Candelaria Iniesta i Eva Sorli, aquest equip va ser el tercer en creuar la línia de meta. El seu temps va ser de 1: 03.34. L'equip vencedor va ser l'Atletisme Alcorcón amb una marca d'1: 02.04. La segona plaça va ser per a l'Atlètic Aranjuez amb un registre de 1: 20.20.

A nivell individual, la deniera va participar en la prova del 1.500, defensant els colors del Club Atletisme Baleària Dia nium. En la seua categoria de 45 anys ± us, la deniera acabó a la 12ª posició amb una marca de 5: 31.46.

El proper compromís per Mayca Sala serà el Campionat d'Espanya per clubs que tindrà lloc el 8 de juliol. L'objectiu és tractar de millorar la quarta plaça aconseguida en l'edició anterior.