Mayca Sala va ser la guanyadora d'una prova de 5.000 metres en terres franceses

10 de juny de 2018 - 06: 47

L'atleta deniera Mayca Sala va participar en una cursa de 5 quilòmetres a la regió nord de França. El recorregut va transcórrer gran part seguint el curs d'un riu per després desviar-se a través del camp per camins de terra-

Els participants van gaudir d'un paisatge molt bonic amb molta aigua i verd, amb algunes costes encara que prolongades no van ser massa brusques. La deniera va invertir un temps de 21.19 i va ser la primera a la general fèmines i en la seua categoria de Veterana.

Una hora més tard es donava la eixida a la cursa de 10 quilòmetres, això és una cosa que va cridar molt l'atenció a Mayca Sala, fins a gairebé qualsevol poble xicotet que s'organitza una cursa es dobleguen les distàncies, en un mateix matí es poden fer fins 3 curses de diferents distàncies. Això facilita que tothom pot participar i triar la distància segons el seu nivell de preparació. A més ningú pot inscriure sense presentar certificat mèdic o fitxa federativa, amb la qual cosa es gairebé assegura que el corredor que participa està preparat per a tal repte.

L'experiència per a l'atleta deniera va ser molt bo ja que tal com comenta "el més bonic de viatjar és veure que les coses es fan diferents i sempre es poden adoptar noves idees per millorar les que aquí ja tenim i al contrari, és clar".