Més de 1000 corredors es van reunir a Dénia per a la Volta a Peu

27 2022 abril - 13: 13

Més de 1000 persones van córrer pels carrers de la ciutat de Dénia a la seua Volta a Peu, carrera emmarcada dins del Circuit a Peu a la Marina Alta. Un recorregut totalment urbà que va passar pels llocs emblemàtics de la ciutat com el port, les muralles del Castell i la carrer Marqués de Campo, on es va situar la línia de eixida i meta.

Una carrera amb molt ambient on diversos districtes fallers van animar els corredors a diferents punts dels 10 quilòmetres de la prova.

Entre els corredors del club local Dénia Corre, destaca la tercera posició general d'Adrián Adri. També van pujar al podi Victor Manuel Fernández (Tercer Veterans D), Anna Berglind (Segona Veterana B) i Inma Gil (Segona Veterana F).

Infernal Trail d'Orba

També va haver-hi representació del Dénia Corre a Orba dins de la Infernal Trail. A la prova de 25 quilòmetres els corredors del club van quedar de la següent forma: Ricard Perez (3:02:28), Marcos Romeu (3:09:25), Carla Carrió (3:50:41) i Ibon Artabe (4 :59:49). A la prova de 12 quilòmetres va córrer Marcos Mut (0:56:15) (Segon Absolut) i Marisa Marco (1:24;36) (Tercera Master).

A Castelló va córrer, a la prova de la Penyagolosa Trail, Miguel Donderis que va completar la distància de la MIM de 60 quilòmetres amb un temps de 09:34:25.