Marc Sanz i Maria Toran són els campions autonòmics cadets de tennis

24 de març de 2014 - 00: 02

Durant una setmana les pistes del Club Tennis Dénia han acollit la disputa del XXXIX Campionat de la Comunitat Valenciana Cadet de tennis. En la categoria masculina el nou campió va ser Marc Sanz que va vèncer a la final a Nicola Khun per 7-6 i 6-4.

Va ser una gran final, jugada de poder a poder per ambdós jugadors. Es van viure moments d'un gran tennis malgrat l'edat tan jove dels finalistes. El major empenta de Marc Sanz, amb un joc molt equilibrat des del fons de la pista li va valer per endur-se el títol de campió autonòmic.

Marc Sanz i Nicola Khun

En la categoria femenina la vencedora va ser Maria Toran a l'imposar-se a Noelia Bouzo per 6-1 i 6-2. Aquesta final va tindre molt poca historia, ja que Noelia va saltar a la pista amb molts nervis. Això el va portar a cometre molts errors no forçats. Maria Toran va saber temperar el seu joc i no pas problemes per adjudicar-se el títol de campiona autonòmica.

Les finals van comptar amb la presència del President de la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana, Fernando García Armengol, el vice-president, Julián Crespo i el president del Club Tennis Dénia, Vicente Devesa.