Mala jornada per als sènior de l'Dénia Bàsquet a l'caure en els 2 partits jugats

30 de gener de 2020 - 09: 39

Mala jornada la que van tindre els sènior de l' Dénia Bàsquet de categoria autonòmica, ja que van jugar dos partits collint sengles derrotes.

En el primer d'ells, els deniers van caure en la seua visita a el pavelló d'Oliva davant el CB Oliva per 74 a 59. Partit molt igualat durant la primera part, arribant a la mitja part tan sols amb tres punts de desavantatge malgrat els problemes de faltes i el poc encert en el tir exterior.

A la segona part, els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz van tornar a cometre errors que semblaven oblidats. La mala circulació de pilota i l'excés d'individualisme els va fer cedir una merescuda derrota.

Dénia Bàsquet 83 - CD Onil 85

En el segon dels partits disputats pels deniers seua imatge va canviar totalment encara que van caure en l' pavelló Joan Fuster davant el CD Onil per 83 a 85.

Excel·lent trobada amb un inici igualat i amb bon joc per part dels dos equips. A mitjan segon quart, els locals van tindre tres minuts de desconnexió en el joc als que van sumar protestes que, lluny d'ajudar-, els va portar a un desavantatge de dotze punts que només a força de redoblar esforços van poder després deixar en cinc a l'arribar a la mitja part .

A prop de la fi de el tercer període, els deniers es van situar dos punts per sota però l'encert d'Onil i de nou les pèrdues de pilota els va portar a cedir de nou fins a un màxim d'onze punts a l'inici de l'últim període.

L'equip va ser capaç de reordenar i posar sobre la pista el cor que sempre ha tingut. Amb bones defenses i ràpides transicions, van remuntar i van arribar a posar-se per davant entrant en l'últim minut.

El final va ser d'infart. Un triple a falta de nou segons donava avantatge mínim a l'Dénia Bàsquet. Després temps mort, va ser Onil qui va encertar el tir final, pràcticament sobre la botzina, decidint d'aquesta manera la victòria favorable als seus interessos.