Mala jornada per als equips femenins de l'Dénia Bàsquet

29 de gener de 2020 - 09: 24

L'última jornada disputada pels equips femenins, sènior i júnior, de l' Dénia Bàsquet Club no va ser bona, ja que les dues formacions van acabar derrotades.

L'equip sènior va caure al pavelló Joan Fuster davant del CB Genovés per 42 a 57. Des de l'arrencada de l'xoc es va veure que les deniers no tenien el seu millor dia. En atac es van desaprofitar moltes opcions de cistelles. Atacs massa deslligats, falta de paciència per moure la pilota, tot just selecció de llançaments i poc encert anotador.

En defensa tampoc es va mantindre la intensitat d'altres trobades i per això les visitants van saber treure profit per controlar el joc.

La plantilla de la qual va disposar Juan Luis Pérez per a aquest partit va ser pràcticament per complet d'edat júnior, de manera que la part positiva va ser l'experiència que aquestes van guanyar i sobretot veure que hi ha jugadores de futur preparades per fer el salt a aquest equip en breu espai de temps.

En l'últim quart, les deniers van intentar escurçar distàncies però el cansament, les fallades sota cistella i la major veterania de l'Genovés van impedir. Pel que va acabar el xoc amb un marcador advers de 42 a 57.

Derrota de l'equip júnior davant el CB Pego (49-54)

Mentre que en categoria júnior les coses tampoc van ser molt millor, les deniers es van veure sorpreses al pavelló Joan Fuster per un bon CB Pego que va ser qui es va emportar el triomf per 49 a 54.

Les noies de l'Dénia Bàsquet van jugar un mal partit sense aconseguir en cap moment continuïtat en les accions ni ser dures en defensa.

Des de l'inici de l'partit els va costar molt concentrar-se i els seus atacs a conseqüència van mancar de treball col·lectiu, abusant en excés de l'triple en un dia desencertat.

No obstant això, l'equip va despertar quan tot semblava perdut amb 31-46 per a les pegolines faltant 6 minuts. La reacció local a la desesperada els va proporcionar un parcial favorable de 17-2.

Els últims minuts van ser un cara i creu que es va emportar el CB Pego de forma merescuda. Una derrota que deu servir a les deniers per aprendre que en aquesta segona fase ningú regala res.