Els xabieros José Manuel García i Mª Isabel Ferrer guanyadors a la 'XXI Cursa Popular a Benissa'

04 de juny de 2018 - 07: 21

Un cop més l'hegemonia dels atletes del Club Atletisme Llebeig es va posar de manifest en la "XXI Cursa Popular a Benissa". En homes José Manuel García va ser el vencedor, mentre que en dones Mª Isabel Ferrer tornar a ser la millor.

Amb una gran ambient al centre del municipi la vesprada va començar amb la disputa de les proves on els més xicotets van gaudir corrent, alhora, que van arrancar més d'un somriure entre els pares i familiars que no van parar d'animar-.

Un cop van concloure les curses de les categories inferiors va tindre lloc el lliurament dels trofeus, per a posteriorment iniciar-se els preparatius per donar la eixida a la prova reina.

Des de la mateixa eixida, els atletes més forts van començar a marcar el ritme a un escamot immens que va deixar una serp multicolor amb les samarretes de tots els atletes. En aquesta ocasió, José Manuel García va ser qui va controlar des de l'inici en companyia d'altres atletes als quals va anar deixant.

L'atleta del Club Atletisme Llebeig Xàbia es va plantar en solitari a la meta, amb un temps de 32: 16. Després de l'encara que a certa distància i entre una gran ovació va arribar al local, Carlos Cabrera que va realitzar un registre de 32: 56. La tercera plaça va ser per a Gabriel Domenec, del Club Atletisme Corremundos, amb una marca de 33: 09-

Mª Isabel Ferrer va dominar amb claredat la carrera

Poca història va tindre la cursa pel que fa a la classificació femenina, on el domini de la xabiera, Mª Isabel Ferrer va ser total. Una atleta que en cada prova mostra més domini no va tindre rival ja que es va plantar a meta amb un temps de 36: 36, avantatjant en més de 3 minuts a la segona classificada, Gemma Ann Selby, del Club Atletisme El Far, que va creuar la meta amb un temps de 40: 10. La tercera en arribar va ser, Isa Banyuls, el CA Automoció Moll, amb un registre de 41: 35.

Significar la perfecta organització que el Club Atletisme Benissa va realitzar abans, durant i després de la prova, tots van eixir molt satisfets encara que cansats per l'esforç realitzat.