Els tennista del CT Dénia van brillar amb llum pròpia en el Torneig Tecnifibre Gandia

13 d'agost de 2019 - 10: 27

Els tennistes de l'Escola de Competició del Club Tennis Dénia enlluernar al Club Tennis Gandia. Allà es va disputar el Torneig Tecnifibre, en què els tennistes deniers van tindre un gran paper.

En la categoria aleví, Màxim Lluna va aconseguir emportar-se el títol de campió després de realitzar una gran competició. A la final va vèncer a un altre dels jugadors de l'escola deniera, Manu Sala, per un estret marcador 6 / 4 i 7 / 5.

Va ser un partit molt intens amb bons cops per ambdós jugadors. La victòria va caure del costat de Lluna igual que va poder haver-ho fet del costat de Sala. La trobada es va decidir en boles claus que va sumar un Màxim Lluna que va jugar a un gran nivell.

En categoria Infantil, Ángela Contrí va arribar a la final després d'haver jugat molt bé en els seus anteriors partits. A la final no va poder amb Inés García tot i el ímpetu que Àngela va posar en cada punt, alguns errors propis la van portar a un desenllaç negatiu per a ella. A la primera mànega va lluitar per recuperar un break però no ho va poder fer i la màniga es va anar per García per 6 / 4.

La deniera en la segona mànega va eixir amb el convenciment de poder guanyar el partit i va jugar punts molt bons. Però el seu rival també es va mantindre ferm i va aconseguir doblegar la representant del Club Tennis Dénia després d'un tie-break per 7 / 6.

En categoria cadet Hugo Fonts es va proclamar campió després de guanyar a Martín Ortiz, 6 / 4 1 / 6 10 / 7, i en categoria absoluta Neus Rams va ser campiona després de guanyar a Ariadna Onzo 5 / 7 6 / 3 10 / 8.