Els sènior i les júnior del Dénia Bàsquet seguixen endavant en el 'Trofeu Federació'

09 de maig de 2019 - 00: 04

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa el Trofeu Federació, que es juga en cadascuna de les categories. La marxa dels equips sènior masculí i júnior femení del Dénia Bàsquet no va poder ser millor.

En el derbi comarcal, els sènior deniers es van imposar als seus veïns del CB Joventut Xàbia per 54 a 63, en el xoc disputat al pavelló Miquel Buigues de Xàbia.

Durant la primera part els errors per part dels dos equips van ser la nota predominant, amb baixos percentatges que van portar a un marcador baix.

Després d'anar entrant en joc va ser en el tercer quart quan els xabieros van donar una estirada aconseguint un avantatge màxim d'onze punts. El tècnic denier, Bernardo Sanz, va haver de cridar a l'ordre als seus perquè s'apliquessin més en defensa. Van pujar la seua intensitat defensiva i van millorar molt la circulació de la pilota en atac.

Un canvi a defensa zonal va permetre als deniers equilibrar el poder rebotejador i això va permetre que les distàncies es escurcessin.

En l'últim quart, el control del joc va ser del Dénia Bàsquet, que a poc a poc va obrir el seu avantatge per no haver de patir en els últims compassos del xoc.

Triomf de les juniors davant CB Xàbia (42-51)

Partit amb poc ritme en què les deniers van trobar a faltar l'aturada de les tres últimes setmanes, a més dels pocs entrenaments que van poder realitzar en el mateix període de temps.

Amb el reforç de quatre jugadores procedents de l'equip cadet que van estar molt bé i van jugar molts minuts, les deniers van aconseguir tirar endavant el partit.

Les noies del CB Joventut Xàbia van plantejar una tancada defensa zonal, que va aconseguir aturar l'encert anotador del seu rival. Les noies del Dénia Bàsquet es van carregar de faltes i això va condicionar el seu joc sobretot en defensa, on van haver de baixar la seua intensitat.

Balanços positiu en l'arrencada de competició en l'última competició d'aquesta temporada per a les deniers.