Els remers del Reial Club Nàutic Dénia tornen de Cartagena amb un tercer lloc

28 d'octubre de 2019 - 11: 17

Diumenge 27 d'octubre es van iniciar les competicions de banc fix per a l'equip de rem del Reial Club Nàutic Dénia. A la III Travessia Rem Far roig - Illa de les Colomes de Cartagena, regata no oficial de rem Llaüt Valencià, el RCND va aconseguir la tercera plaça amb el seu equip mixt de veterans, sènior i juvenils, amb un temps de 0:57:33.

Imatge: Equip de rem del Reial Club Nàutic Dénia a Cartagena

Els remers del club denier van realitzar un recorregut de 11 km, des del Far Roig de la dàrsena de Cartagena fins a la Illa dels Coloms i tornada al far. El RCN Dénia va realitzar una regata tècnica i de bona palada per la calma que presentava la mar de Cartagena i es va mantindre escassos segons per davant del quart classificat durant tota la competició. L'equip de rem no va disminuir el seu ritme i va finalitzar la prova conservant la tercera posició.

Dos remers del Nàutic Dénia van fer el seu debut el diumenge, després de tres mesos d'entrenament. Aquesta prova, que ha destacat per les altes temperatures, serveix de preparació per al començament de la lliga d'aquí a tres setmanes.

Jaime Portolés, President del Reial Club Nàutic Dénia, ha felicitat els remers del club per la seua bona posició en aquesta travessia i els anima a continuar amb el seu esforç de cara a l'inici de la temporada.