Els júniors del Dénia Bàsquet asseguren el títol de campions del seu grup en Preferent en guanyar a Ondara (55-91)

01 2019 abril - 10: 25

El conjunt júnior masculí del Dénia Bàsquet ha assegurat el títol de campions de grup després del seu triomf a la pista del pavelló Municipal d'Ondara. Els deniers van guanyar l'equip local per 55 a 91. Però el premi encara és més gran ja que s'assegura tindre a favor el factor pista en l'eliminatòria de quarts que es jugaran els dies 27 i 28 d'abril.

A Ondara, els deniers consolidat el seu triomf en una gran primera part (22-47), jugant amb molt de ritme, van intentar anotar cistelles ràpides, però també sabent parar quan no van tindre avantatges clars, passant a jugar atacs estàtics molt ben portats.

A la segona part van baixar la intensitat i el CB Ondara ho va aprofitar per jugar els seus millors minuts en la trobada. A falta de cinc minuts per al final l'equip dianense va prémer una marxa més aconseguint distanciar-se en el marcador fins arribar al resultat final que marca les diferències entre el primer i últim classificats de la lliga.