Els jugadors del CD Dénia van brindar el seu millor futbol davant el Muro CF (4-2)

13 de maig de 2019 - 12: 22

La plantilla de l'Dénia va brindar a la seua afició un triomf molt merescut davant el Mur, al que va vèncer per 4 a 2.

En l'arrencada del xoc es va comprovar que el Mur no havia vingut a passejar-a Dénia, més aviat va semblar que es jugaven la vida en cada pilota. Els homes que dirigeix ​​Cristian Ferrándiz van posar una marxa més i això els va fer controlar el joc. En una de les primeres arribades a l'àrea denier, Mata va encertar en la seua rematada a batre Maxi quan era el minut 10.

Aquest tant va descompondre al conjunt local, que es va precipitar en la majoria de les seues accions. Luis Domenech ho va intentar, però el seu tir va eixir prop del pal de la meta defensada per Jordi. Una altra bona ocasió la va tindre Panucci, que va a la eixida d'un córner va rematar per dalt del travesser.

Els visitants, molt intensos en totes les seues accions, van realitzar algunes entrades mereixedores de targetes, però el col·legiat no les va treure. Al minut 44 una pilota aèria va ser disputat per Javi i Eric i el jugador visitant va deixar anar el seu colze, que es va estavellar a la cella del deniera que va haver de ser atès. Al principi el col·legiat va saldar la jugada amb cartolina groga, però davant la insistència dels deniers en la protesta, va consultar al seu auxiliar i després de deliberar va optar per canviar la targeta groga per roja. Va expulsar al jugador del Mur.

Però en la següent jugada una bona penetració visitant per la banda esquerra la va culminar Mata anotant el 0 a 2. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

El millor futbol de la temporada

Tot canvi en la segona meitat. El tècnic local, Diego Miñana, els va fer veure als seus nois que es podia donar la volta al marcador. Va donar entrada a Adrián Rubio, un jugador que va ser un estilet per banda i Javi va prendre el timó del joc local. Amb un esplèndid Lluís Domènech van començar a arribar les ocasions per als locals.

César va rematar de cap alt, després va ser Guerrero qui va rematar fora per poc. El Mur amb prou feines va poder contindre l'allau de joc dels deniers, que van realitzar el millor futbol de tota la temporada. Al minut 57 va arribar el gol que va obrir l'esperança deniera, quan el defensa Muñoz va rematar sobre la seua pròpia porteria. Quatre minuts més tard va arribar l'empat a dos amb una gran rematada d'Adrián Rubio.

Al minut 77 va ser Panucci qui va tornar a rematar de cap per dalt del travesser. Un minuts després va arribar la segona cartolina groga per a Joan. Amb nou sobre el camp, el conjunt visitant va intentar tancar la seua defensa.

A falta de cinc minuts va arribar la bogeria quan un centre de Mateu el va rematar amb un precís cop de cap de Guerrero que va valer per donar-li la volta al marcador. En l'últim minut de la trobada, el porter visitant Jordi, en una eixida esbojarrada fer caure a un davanter local i l'àrbitre va assenyalar la pena màxima, tot i que es va oblidar de treure la clara targeta groga, el que hagués suposat l'expulsió de Jordi per acumulació de targetes. El penal llançat per Panucci va significar el definitiu 4 a 1. Amb aquesta victòria el Dénia seguix líder amb 72 punts, mentre que el Castellonenca és segon amb 71. Tot a falta d'una jornada perquè la lliga conclogui.