Els femenins de l'Dénia Bàsquet seguixen imparables i el masculí sènior frega la victòria davant el Il·licità

18 de novembre de 2020 - 13: 20

El Dénia Bàsquet va tornar a jugar el cap de setmana amb novament contundents victòries dels equips femenins i un sènior masculí que es va quedar a les portes de l'triomf.

A aquest últim se li va acabar escapant el partit davant el Il·licità per la suma de xicotets detalls que aquests, amb un punt més de maduresa, van saber aprofitar.

Es va jugar un partit molt seriós amb l'actitud correcta des del principi i es va treballar moltíssim en defensa per intentar complicar les coses a l'rival en tot moment.

Després d'un primer quart igualat tant en el marcador com en el joc, els següents van arribar Esin grans encerts per als deniers contra la defensa zonal plantejada pels visitants, i això els va concedir les seues primeres avantatges en el marcador.

Després del descans va tornar el Dénia a el nivell d'intensitat inicial i això va permetre recuperar ràpid les diferències i prendre la davantera de nou.

Però les pèrdues de pilota i uns percentatges massa baixos quan més falta feia sumar els va acabar donant una curta però suficient avantatge a l'Ilicitano que ja no va poder l'equip local recuperar, encara que es va mantindre en la lluita fins a l'últim instant. El resultat final va ser de 66 de l'Dénia Bàsquet enfront de 72 de l'Il·licità

Sènior femení autonòmic: Pego 26-75 DBC

Magnífic partit el disputat per l'equip sènior femení de Dénia Bàsquet a Pego oferint un nivell altíssim en defensa i sabent treure el màxim rendiment a l'contraatac.

Pego venia de guanyar a Tavernes, equip que va fer patir molt a l'DBC la jornada anterior.

El primer quart va ser el més igualat (15-20), però el canvi a defensa de les de Dénia a tota la pista va bloquejar totalment a les locals que només van ser capaços de sumar 11 punts en els següents quarts fins a la conclusió de la trobada.

Gran treball de totes. Les més joves van trobant el seu lloc en l'equip i sumen amb les més experimentades en un equip sense jugadores veteranes. Això i el gran ambient regnant els fa somiar amb fer grans coses aquesta temporada, encara que per descomptat sabent que perquè així siga s'ha de seguir treballant de la mateixa manera a mesura que avancen les setmanes.

Sènior masculí 1r Zonal: DBC 49-75 Genovés

Poc va poder fer el DBC davant un equip molt incansable que els superava en tots els un contra un gràcies a la seua verticalitat, i que darrere posava als deniers sempre les coses molt difícils ja que davant la seua intensitat defensiva mai van poder respondre, fent impossible que es sentissin còmodes per poder desenvolupar el seu joc habitual.

Si a això li unim el baix percentatge d'encert que van registrar els de Dénia i les segones opcions que van concedir als valencians a l'superar-los en el rebot sota les dues cistelles, s'obté com a resultat una derrota sense pal·liatius de la qual s'ha d'aprendre per al futur .

Junior femení Nivell 2: DBC 04. 93-28 Paidos

Còmode triomf de les juniors que serveix per anar agafant ritme de competició i confiança.

Les de l'DBC no van trigar gaire a decantar el partit de costat gràcies a una gran defensa per la qual les visitants no van tindre arguments de presentar. Cal destacar l'esforç de totes les jugadores que es van buidar a la pista tot i tindre el partit resolt.

Junior masculí autonòmic: DBC 03. 62-66 Il·licità

Partit comxicotet en el qual a la fi es va poder veure a l'equip deixar-se anar i oferir la seua millor cara durant molts minuts sobre la pista.

El DBC tornar a començar dubitatiu i els dos primers quarts van ser un calc amb el rival prenent la iniciativa per després, a força de caràcter i treball, remuntar i deixar la resolució de la trobada per a la segona part.

En el tercer quart van aconseguir els de Dénia a la fi explotar i ser un equip dur en defensa, ràpid a l'contraatac i eficaç en atac estàtic. Aquest pas endavant va servir per portar la iniciativa tot i que el talent dels d'Elx va impedir que aconseguissin obrir bretxa en l'electrònic.

Com ja va succeir en les anteriors trobades com a locals de l'DBC, en els dos últims minuts es va decidir tot i van tornar a haver d'assumir que a dia d'hui encara no tenen l'experiència necessària per poder decidir en aquestes situacions límit.

Això sí, només és per aquest camí pel qual acabaran arribant més aviat que tard les alegries que pel treball acumulat, comencen a fer-se creditors.

Junior masculí preferent: DBC 04. 51-104 Genovés

Res en absolut que retreure als nois de l'DBC que van posar sobre la pista durant d'el partit tot el seu esforç per competir davant un equip cridat a lluitar aquest curs per les places altes de la categoria Preferent.

Superats físicament en tots els aparellaments va ser molt difícil per als de Rubén Velázquez circular la pilota o tractar de generar avantatges pel que, sobretot en els dos primers quarts, els valencians van poder córrer multitud de contraatacs aprofitant les pèrdues de pilota, distanciant progressivament en el marcador.

La segona part, però, l'equip va saber llegir millor per on podia trobar solucions per superar la seua forta defensa i es va entrar en una fase d'intercanvi de cistelles que sobretot va servir per demostrar-se a si mateixos les possibilitats quan es treballa a l'nivell i amb la disciplina adequades.

Excel·lent experiència per tant, en què el resultat és el de menys, que ha de mostrar a el grup la necessitat de seguir donant passos endavant en la seua formació.