Els errors defensius van fer caure a l'CD Dénia a Xàbia (2-1)

21 de gener de 2020 - 11: 32

El camp municipal de Xàbia viure un bon ambient, diumenge passat, tot i que va eixir un matí de pluja i alguns optessin per quedar-se a casa. L'esperat derbi entre el CD Xàbia i el CD Dénia va tindre poc futbol i va ser de
mutu respecte per part de les dues formacions que es coneixen molt bé.

De eixida, el CD Dénia va superar pel que fa a posició en el camp a l'equip local. Els jugadors dirigits per Esteban van estar millor col·locats i van saber contrarestar l'escàs futbol que va exposar l'equip matalasser. Un equip local que va buscar l'esquena de la defensa deniera per arribar amb cert perill sobre l'àrea defensada per Pere.

En un córner, Ferran Monzó, al segon pal, va ficar el peu per allotjar la pilota a l'interior de la porteria defensada per Edu. Els deniers, en els 14 minuts de joc, havien estat millors que el seu rival i es va reflectir en el resultat. Malgrat anar per darrere en el marcador, l'equip que dirigeix ​​Roberto Granero, no va variar la seua forma de jugar.

Els visitants, còmodes sobre el rectangle de joc, van veure com a poc a poc, el seu rival va optar pel joc directe. Amb prou feines es mastegar les jugades al centre de camp i es va buscar amb pilotes llargues les segones jugades. En una d'elles, la pilota li va caure a Álvaro, el benisser va llançar un xut ras que va batre a Pere.

Quedava un quart d'hora de la primera part, els locals, tot i que van trepitjar l'accelerador, no van poder treure fruit del seu major domini. El segon avís visitant va arribar amb un xut sec de Coke, que es va estavellar al pal de la porteria local. Poc més va donar de si una primera meitat, on el CD Dénia va tindre el vent a favor, però on el respecte mutu va ser el més destacat.

A la segona meitat, el primer a moure fitxa va ser Granero, qui va buscar amb dos canvis donar més profunditat al seu equip. Van entrar Renzo i Roberto, i la jugada li va eixir molt bé, ja que en el minut 62, el porter visitant, Pedro va donar una pilota a Santafé quan estava d'esquena a la vora de l'àrea.

Roberto va pressionar, li va robar l'esfèrica, i amb una sublim vaselina va definir bé allotjant l'esfèric en el marc deniera.

Amb el 2 a 1 al marcador, l'entrenador deniera va buscar revulsiu a la banqueta va donar entrada a Roberto Navarro, però els locals van oferir un gran ofici. A partir d'aquest moment van passar a controlar el partit, van parar el ritme denier amb faltes i es va notar la mà de Granero a l'hora de llegir el que restava de temps de joc.

Amb un CD Dénia bolcat sobre l'àrea local, van arribar diverses contres molt clares dels locals, però en una, Ferran va errar en una passada a un company quan ho tenia fàcil. En altres va ser Guerrero qui tampoc va encertar a definir i finalment, Renzo va tindre també el 3 a 1 en les seues botes però tampoc va definir davant Pere.

A la fi de l'xoc, victòria per al CD Xàbia que va saber aprofitar els regals defensius concedits per un rival a què li va faltar més contundència en defensa i sobretot arguments en atac per alçar un marcador en contra.

Ressaltar que hi va haver total esportevitat sobre el terreny de joc ia la grada on hi havia una àmplia representació d'aficionats deniers. El pitjor va ser l'espectacle que van oferir uns i altres, ja que el partit va ser bastant pobre quant a joc es refereix.