Els errors defensius van condemnar al Mar Dénia a Ripollet (7-4)

14 d'octubre de 2019 - 10: 24

El partit va començar amb un CFS Mar Dénia ben situat sobre la pista, el qual, pressionant molt bé als locals, va aconseguir crear alguna ocasió clara de perill. En els minuts inicials, el control del joc va correspondre al conjunt que dirigeix ​​Jordi Duran, que va estavellar una pilota al pal.

La resposta local va arribar en una bona triangulació, però el davanter Navarro no va aconseguir connectar la pilota quan Sergi, el porter denier, estava batut. Els deniers, amb Blay en pista, van utilitzar el joc directe al pivot i això els va donar alleujament a l'hora de eixir de la pressió local.

Al minut 9, el Ripollet va tindre una clara ocasió per avançar-se al marcador quan, en una de les sortides de l'equip català, la pilota va arribar a un jugador local que va fer lluir-se a Sergi traient una mà prodigiosa.

Aquesta jugada va ser l'avantsala del primer gol de la trobada ja que, a la eixida del córner, els catalans van realitzar una jugada d'estratègia en la qual la pilota va arribar a un jugador local, que va empalmar colpejant el seu tir en el cos del visitant Juanjo , que va provocar que en Sergi no poguera aturar la pilota.

La resposta deniera va arribar en el minut 11. Ferran, d'un tret llunyà, batre el porter local. Però poc va durar l'alegria per als visitants ja que es va treure de centre i, en un error defensiu, el Ripollet va robar la pilota i va afusellar Sergi. Un gol que va desequilibrar el joc dels deniers que no es van trobar còmodes sobre la pista de joc.

Una altra gran ocasió va arribar per als locals quan Rubén, al minut 16, va enviar un xut ras que es va estavellar a la fusta de la porteria defensada per Sergi. Instants després, de nou Rubén va tindre una altra clara ocasió, però el seu tir va eixir fora per molt poc. Després, la va tindre el conjunt denier, però Edu Romany va tirar a la base del pal de la porteria local.

La recta final de la primera part va ser de domini català i, al minut 19, una pilota llarga del porter local a Rubén, el qual es va avançar al porter visitant, va servir per marcar el 3 a 1. Es va arribar al descans amb aquest marcador.

Bona arrencada deniera en la segona meitat, que va eixir amb un joc més profund i això va permetre que Blai escurcés el marcador al minut 23. Seguidament va poder empatar, però el tir de Juanjo es va estavellar al pal. El premi al millor joc denier va arribar en el minut 26 quan Lluís Llinares va batre per baix al porter local, Guerra, col·locant la igualada a 3 al marcador.

Quan millor estava l'equip de Durán, va arribar instants després un xut d'Iván que va sorprendre Sergi col·locant en avantatge de nou al Ripollet. Això va tornar a crear dubtes als deniers, més quan en el minut 28 Iván va col·locar el cinquè gol al marcador dels locals.

Al minut 30, unes mans involuntàries de Blai en la seua àrea van ser castigades amb pena màxima que Portello va transformar en el 6 a 3. A falta de 8 minuts, Duran va posar en pista porter jugador. Blai a la primera jugada va marcar el 6 a 4. Però l'alegria va durar poc als deniers ja que Ivan, en la següent arribada, va anotar el 7 a 4.

Després va ser un voler i no poder per part dels nois que dirigeix ​​Duran, que van acabar derrotats per 7 a 4 en un xoc on els regals defensius van tornar a ser determinants.