Els equips pedrera deniers classificats per a la final de la Lliga Valenciana

04 d'octubre de 2019 - 11: 00

Els equips del planter del Dénia Bàsquet van tindre una magnífica actuació en els partits que van disputar. El conjunt Aleví Femení, malgrat la seua derrota davant el CB Pedreguer per 57 a 30, disputarà aquest dissabte a Pego la final de la Lliga Valenciana.

El xoc davant les pedregueras els va servir a les denieres per comprovar el nivell en què es troben després de les primeres setmanes d'entrenaments de la temporada. Evidentment, aquest grup encara té molt a millorar. En atac es veuen ja detalls que conviden a pensar en un millor treball col·lectiu que farà evolucionar positivament a l'equip.

En defensa, la manca de reacció i actitud en alguns casos les penalitza amb moltes cistelles que amb el temps s'evitaran.

Per la seua banda, l'equip cadet femení va aclaparar al EEMM Ondara per 25 a 65. Un partit jugat per les deniers de menys a més, en què van aprofitar per apropar-se una setmana més al seu millor to de joc.

Una eixida a pista sense la tensió deguda obligar a les denieres a activar després, no arribant la reacció definitiva fins al tercer període. En aquest moment van aconseguir imposar el seu ritme de joc de manera definitiva. L'equip jugarà a les semifinals davant Mur amb la vista posada en la final de dissabte.

Un altre dels equips que va sumar un triomf va ser el cadet masculí que va vèncer el CB Pego per 57 a 26. Una victòria que li suposa estar a la semifinal de la Lliga Valenciana. Un inici de partit on els deniers van mancar d'intensitat defensiva i la concentració necessària, els va fer dubtar i regalar molts punts al rival.

A poc a poc li van anar agafant el ritme al partit distanciant a la primera part (34-17) a partir de la defensa.

La segona part va estar marcada per les imprecisions i la falta d'encert en les finalitzacions per part dels dos equips. Això és una cosa pròpia d'aquest moment de la temporada, tot i que no va perillar el resultat en cap moment, confirmant el pas a les semifinals d'aquesta competició de pretemporada.