Els equips pedrera del Dénia Bàsquet van tornar amb èxit a la competició

19 de gener de 2018 - 00: 00

Després del descans nadalenc la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana va reprendre les competicions IR en què estan immersos els equips pedrera del Dénia Bàsquet. La sort per a alguns d'ells va ser dispar aconseguint triomfs però també recollint alguna que altra derrota.

Doble derrota en aleví davant Ondara

En la categoria de Preferent el doble enfrontament aleví davant el CB Ondara es va saldar amb derrota. Les noies van caure per 37 a 33. Tot i la derrota el recorregut d'aquest grup és esperançador ja que estan fent tot el degut aquest curs progressant de manera categòrica.

Els nois van perdre per 56 a 40 en un bon partit jugant amb més ritme, cosa en la qual s'incideix des de principi de temporada. Van aconseguir jugar quatre cambres amb avantatge al marcador. Només en els dos últims la poca anotació els va impedir competir per guanyar.

En infantil Preferent sort dispar

Les infantils deniers que militen a Preferent van collir una àmplia derrota davant el València BC per 57 a 17. Tot i haver passat una setmana complicada amb bastants jugadores amb grip es van aconseguir jugar alguns excel·lents minuts a la pista de l'Alqueria del Basket de València davant un dels clars candidats a fer-se amb el títol. Les valencianes van comptar amb la participació de cinc jugadores nouvingudes del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques en plenitud de forma.

Els infantils van aconseguir una important victòria en superar al CB Innova Mutxamel per 31 a 52. Partit jugat a gran nivell pels deniers que en aquest campionat recolliran segur el fruit de gran treball tot i els resultats que han acumulat des que van començar a entrenar preparant l'assalt al nivell un a mitjans del mes d'agost. Van sumar una victòria de les que s'agraeixen i que serveixen per fer grup.

Triomf per a les cadets preferents

L'equip cadet femení de Preferent va aconseguir una treballada victòria en vèncer al CB Jorge Juan Novelda per 33 a 44. Partit en el qual l'avantatge va ser gairebé tota l'estona per als locals al marcador. Només a falta de tres minuts les denieres van poder remuntar per imposar-se en aquest sempre difícil camp amb gran ambient de bàsquet a les grades.

Victòria també balsàmica que arriba sense dubte gràcies a la feina acumulat durant el que va de curs, tot i els resultats obtinguts en la primera fase de Nivell 1 que han tingut l'encert de viure sempre amb la millor actitud.

Derrota per als cadets autonòmics

El conjunt cadet que juga en categoria autonòmica va caure davant el Lucentum Alacant per 62 a 73. Lucentum va basar el seu triomf en el seu domini de el rebot i en la gran intensitat defensiva mantinguda al llarg de el partit. Els nostres van compensar la inferioritat en el terreny físic com sempre a força de talent que els va mantindre vius tota la primera meitat arribant a la mitja part tan sols quatre punts a sota en el marcador.

La forta eixida en el tercer quart dels alacantins va semblar anar a trencar el resultat al seu favor en obrir una bretxa de catorze punts d'avantatge. No obstant això com sempre els deniers van lluitar fora mida per tornar al partit arribant a situar-se a un màxim de sis punts en l'últim període sense tindre opció real de apropar-se més en aquesta ocasió.

Va ser un gran partit jugat a gran nivell per part dels dos equips en aquest Campionat Autonòmic en el qual hi ha els vuit millors equips Cadets de la Comunitat Valenciana.