Els deniers David Ribes i Carles Balaguer van finalitzar el Triatló Al-mudayna de mitja distància

04 de juny de 2015 - 00: 00

Els esportestes deniers seguixen abordant importants reptes dels que habitualment solen eixir airosos. En aquesta ocasió, David Ribes i Carlos Balaguer van aconseguir acabar el Triatló Al-mudayna en la distància coneguda com "Medi Ironman".

Carlos Balaguer i David Ribes en el Triatló d'Al-mudayna

La prova va tindre un primer segment de natació de 1.900 metres que va tindre lloc a l'embassament de l'Argos a Cehegin. Després van afrontar un segment de ciclisme de 91 km., Pels bells paratges de l'interior de la comarca del nord-oest de la Regió de Múrcia. En la seua primera part va ser ràpid fins afrontar l'ascens al port del Collao dels Àlbers, amb un desnivell de 5.1%.

L'últim segment de carrera a píe de 21 km., Es va desenvolupar en un circuit de 7 quilòmetres, íntegres pel passeig de l'albereda de Caravaca de la Creu, un marc incomparable per a la pràctica del running, al que van donar 3 voltes rebent el calor de l'molt públic que es va congregar al recta de meta.

David Ribes en el Triatló d'Al-mudayna

David Ribes, tot i haver estat un dia abans amb febre va completar una gran prova, va acabar en el lloc 67 de la general amb un registre total de 5: 44: 46. En el parcial de natació seu temps va ser de 37: 58, al sector ciclista 3.16: 47 i en el de cursa a peu, 1: 44: 29.

Carlos Balaguer, va entrar en el lloc 133 de la classificació general amb un temps total de 6: 20: 00. El seu parcial en natació va ser de 40: 53, en ciclisme va marcar un registre de 3: 32: 23, i en el segment de carrera a peu, va aturar el cronòmetre en 1: 59: 52.

El vencedor de la prova va ser, Francisco Fernández-Cortés amb un temps total de 4: 33: 11, la segona plaça va ser per a, Eduardo Chordá amb un registre de 4: 35: 38 i el pòdium el va completar, Alberto Bravo que va fer 1 temps de 4: 40: 19.