Els ciclistes del Multiesport-UCMontgó van brillar en les carreres en què van participar

31 d'octubre de 2018 - 06: 58

Cap de setmana de molta activitat al si de l'equip ciclista Multiesport-UCMontgó que va estar representat en diverses proves ciclistes, obtenint bons resultats.

En la BTT Ombria Ontinyent 2.0. el component de l'equip, Jordi Gil, va aconseguir un lloc al podi de la categoria Màster 30. Roberto Gómez per la seua banda, tan sols va poder finalitzar la cursa a causa de que va patir una inoportuna avaria que li va impedir estar en les posicions capdavanteres.

Jordi Seguí segon en la prova de ciclocròs d'Agost

En Agost es va celebrar la quarta prova puntuable de la Challenge de ciclocros de la Comunitat Valenciana. La cursa es va disputar sobre un circuit ràpid, exigent i divertit a una que variat en què els ciclistes del Multiesport-UCMontgó van aconseguir bons resultats.

En la categoria cadet, Jordi Seguí va ser segon, en Elit, Javier Almela va ser vuitè, en M40, Alejandro Seguí va ser 18º i en aquesta mateixa categoria, Jaume Canet va acabar al lloc 25º.

Cal destacar l'actuació de Jordi Seguí en el seu debut en la temporada d'ciclocròs amb un segon lloc a escàs 1 segon del vencedor de la prova,

La gesta del dia va córrer de les cames d'Alejandro Seguí, en una espectacular remuntada que després d'una avaria a la línia de eixida va iniciar la prova diversos minuts darrere dels seus rivals, aconseguint finalment ficar-se en el TOP 20 de la categoria.