Els ciclistes de l'equip 'La Cava Team' van acabar amb una gran actuació la 'Andalusia Bike Race'

16 2019 abril - 11: 02

Després de cinc dures etapes, els ciclistes de l'equip La Cava Team de l' Club Ciclista Dénia, Van acabar amb una gran actuació, i sobretot amb unes bones sensacions, la Andalusia Bike Race.

En la categoria Màster 30, Abraham Collado, després d'acabar l'última etapa amb un temps de 1: 52: 26, acaba aquesta edició de la prova en la posició 10 i 58 de la general amb un temps absolut de 16: 46: 18 amb una mitjana 22.8 km / h.

El seu company d'equip, Jordi Català, ho va fer amb un temps de 1: 52: 25 i conclou en la posició 16 i 75 de la general amb un temps 17: 0747: 39 amb mitja 22.3 km / h.

Per la seua banda, Vicente Gil, en la categoria Màster 40, va acabar amb un temps de 19: 32: 58 en la posició 82 i 240 absolut respectivament.

L'última etapa va ser el colofó ​​final a la Andalusia Bike Race, Una edició que ha destacat per l'enorme lluita pels llocs de cap en categoria masculina i femenina. Amb 57,8 quilòmetres i 1.396 metres de desnivell positiu decisius per determinar el pòdium.

Una etapa ràpida en què els Mountain Bikers van poder gaudir dels preciosos senders i camins que aquest recorregut deparava. El Reventón, Les Jaras, Els Villares, un grat record per posar el punt i final a la novena edició d'una de les proves per etapes de gran prestigi.