Els nois de l'Dénia Bàsquet van tindre una jornada triomfal

18 de febrer de 2020 - 15: 42

Excel·lent va ser l'última jornada disputada pels sènior i júniors de l' Dénia Bàsquet ja que van eixir airosos dels seus respectius partits.

El sènior de categoria autonòmica va vèncer a l'UPB Gandia per deu punts, 55 a 65. Els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz respiren tranquils ja que s'han situat a la zona mitjana de la classificació després d'aquest triomf.

Els deniers van forjar la seua victòria en una molt bona primera meitat, on van estar amb una intensitat defensiva molt activa. Això va provocar molts problemes a l'equip de la Safor que no va encertar a llegir la defensa imposada pel seu rival. Aquest bon treball defensiu va tindre com a premi aconseguir una renda de deu punts.

A la segona meitat, els ajustos defensius locals va provocar alguns dubtes en l'atac deniera. Aquest bon treball de l'UPB Gandia va frenar l'anotació deniera. Tot i això, els xavals de Sanz van seguir amb el seu treball defensiu, el que els va permetre caminar amb diferències entre els 10 i 8 punts.

A la recta final de l'xoc es van acostar fins als 5 punts, sent el moment més crític per als deniers que van reaccionar amb molta experiència. Van jugar a el ritme que més els va interessar, aconseguint arribar a la fi de l'xoc amb 10 punts d'avantatge (55-65).

A 1ª Zonal, triomf davant el Canals (73-67)

Els sèniors de l'Dénia Bàsquet van jugar un partit molt interessant en el pavelló Joan Fuster. En aquest xoc els deniers van haver de treballar molt per acabar guanyant per 73 a 67.

El primer quart va estar marcat per l'elevat encert anotador de totes dues formacions en el llançament de triples. Els locals van anotar sis trets per quatre de l'equip visitant. Això va permetre que els xavals que dirigeix ​​Carles Vila acabessin el quart amb 6 punts d'avantatge.

En el segon quart, l'efectivitat dels dos equips va baixar molts enters. Davant la falta d'encert en el tir exterior, el joc es va centrar dins de la zona. Molt equilibri en la captura de rebots i les forces es van anivellar.

A la tornada de vestidors, el Dénia Bàsquet va tindre clar que per guanyar el partit calia treballar amb molta intensitat. Així ho van fer, van pressionar molt les línies de passades i això va provocar alguns robatoris de pilota que van acabar en senzilles cistelles.

En l'últim quart es va entrar amb un lleuger avantatge per als locals, però el Canals va deixar clar que no anava a tirar el partit i en fa pena uns minuts li va endossar un 0 a 9. Això va obligar a Vila a haver de demanar temps mort després del qual, amb les idees clares, els seus nois van controlar el joc i el marcador per acabar guanyant per 73 a 67.

Victòria solvent dels júniors a l'Alaquàs (62-50)

Els júniors deniers van sumar un nou triomf, en aquesta ocasió davant l'Alaqua al qual van vèncer per 62 a 50. Una victòria que manté l'equip de la Marina Alta a la part alta de la classificació.

L'equip local va manar en el marcador davant un rival que va intentar frenar el seu atac canviant a una defensa zonal que va complicar les accions deniers. La bona lectura i l'encert en atac va permetre que els deniers guanyessin de forma clara el partit.